“Και την ψυχή μας για τη νίκη με Ολυμπιακό”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την αποθέωση από περισσότερους από 250 φίλους της ομάδας γνώρισαν οι Βαγγέλης Μάντζιος και Γιώργος Γεωργίου οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα στην μπουτίκ της ομάδας και τόνισαν πως θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Oι δύο παίκτες βρέθηκαν στην μπουτίκ του ΟΦΗ όπου και φωτογραφήθηκαν με τους φίλους της ομάδας και υπέγραψαν αυτογραφα, ενώ ο επιθετικός του ΟΦΗ βραβεύτηκε από τον Σήφη Κορωνάκη για την ανάδειξή του ως MVP της 7ης αγωνιστικής.

Μάντζιος και Γεωργίου στο πλαίσιο της παρουσίας τους στην μπουτίκ της ομάδας έκαναν και δηλώσεις με τον επιθετικό του ΟΦΗ να τονίζει για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό…

«Είναι ένα μεγάλο και δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Ολυμπιακό. Με τις δυνατότητες που έχουμε και με τον κόσμο στο πλευρό μας θεωρούμε πως όποιοι και αν αγωνιστούν, μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη.», 

Για τον τραυματισμό του και αν θα προλάβει την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τους “ερυθρόλευκους” είπε

«Έχω κάποιες ενοχλήσεις ακόμα. Μέσα στις επόμενες μέρες θα μιλήσω με τον προπονητή μου και θα δούμε. Θέλω να αγωνιστώ και να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου την ομάδα.Κάθε παιχνίδι και κάθε βαθμό που παίρνουμε, ειδικά με αντιπάλους όπως ο Ολυμπιακός, είναι καλό για την ομάδα και θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια βαθμολογικά και ψυχολογικά».

Ο Γιώργος Γεωργίου μιλώντας και αυτός με την σειρά του, αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τόνισε:

«Ξέουμε με ποιον παίζουμε και γνωρίζουμε πως έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας αλλά έχουμε το πλεονέκτημα γιατί αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και έχουμε τον κόσμο. Θα δώσουμε και την ψυχή μας ώστε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο. Όταν αγωνίζεσαι απέναντι σε μία ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός και καταφέρνεις να πάρεις αποτέλεσμα, σε κάνει πιο δυνατό, σε εδραιώνει και σε μεγαλώνει».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στην μπουτίκ της ομάδας…

 «Είναι ωραίο πράγμα να βλέπεις τον κόσμο να ανταποκρίνεται, παρά τον άσχημο καιρό. Είναι χαρά μας να τον έχουμε μαζί μας ακόμα και στις δύσκολες στιγμές.Τον ευχαριστούμε για την παρουσία του».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook