Μαρινάκης: “O ΟΦΗ είναι μαγαζί γωνία”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την άποψη ότι η πορεία που κάνει ο ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, τον καθιστά μία ελκυστική περίπτωση για να επενδύσει ένας επιχειρηματίας ή μία ομάδα επιχειρηματιών, εξέφρασε ο Πέτρος Μαρινάκης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM, ο οποίος παράλληλα μίλησε και για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέτρου Μαρινάκη στους 94,6: 

Για την εικόνα που έχει φέτος ο ΟΦΗ: 

«Παρά τα προβλήματα που έχει ο ΟΦΗ, βγάζει πολύ καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο και αυτό είναι πολύ καλό». 

Για το ότι δεν έχουν ενδιαφερθεί επιχειρηματίες που να θέλουν να επενδύσουν σε αυτήν την ομάδα: 

«Και εγώ είμαι εντυπωσιασμένος που μετά από αυτήν την πορεία του ΟΦΗ, δεν έχουν μπει να βάλουν χρήματα κάποιοι άνθρωποι. Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο με αυτήν την ομάδα να ρισκάρεις και να βάλεις τα χρήματά σου. Είναι μαγαζί γωνία και πιστεύω ότι όποιος επενδύσει σε αυτήν την ομάδα, δεν θα βγει χαμένος». 

Για το πόσο έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση: 

«Οι άνθρωποι που έχουν λεφτά, δεν έχουν επηρεαστεί από την κρίση τόσο ώστε να μην επενδύσουν στην ομάδα. Υπήρχε η οικογένεια Βαρδινογιάννη που στήριζε όλα αυτά τα χρόνια, τώρα δεν υπάρχει και ο δρόμος είναι πιο βατός για να αναλάβει ένας επιχειρηματίας. Αν το θέλει κάποιος και αγαπάει αυτήν την ομάδα αξίζει να το κάνει» 

Για τον Ολυμπιακό και την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ: 

«Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το δείχνει από τα αποτελέσματα και το παιχνίδι του. Σίγουρα θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, μέσα στο Γεντί Κουλέ πάντα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Είναι και το κίνητρο που έχει ο ΟΦΗ απέναντι σε μία μεγαλύτερη ομάδα». 

Για τις εμφανίσεις του Κάρολ: 

«Το περίμενα. Τον είχα γνωρίζει όταν ήταν στον ΟΦΗ. Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και από την στιγμή που του έδωσε την ευκαιρία ο Βαλβέρδε, ήμουν σίγουρος ότι θα την αρπάξει από τα μαλλιά». 

Για τα παιχνίδια με την Μέταλιστ: 

«Δεν ξέρω καλά την Μέταλιστ. Δεν είμαι σίγουρος αλλά αν ο Ολυμπιακός δείξει το πρόσωπο που μας έχει συνηθίσει, θα τα καταφέρει. Πρέπει να είναι σοβαρός και δείχνει ότι είναι αυτή την στιγμή. Το έχω ξαναπεί, ο σοβαρός Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το οτιδήποτε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook