Γεωργίου: «Και την ψυχή μας για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Γεωργίου μιλώντας στην κάμερα της NOVA τόνισε ότι όλοι οι παίκτες του ΟΦΗ θα καταθέσουν και την ψυχή τους για να κερδίσουν τον Ολυμπιακό.

«Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στην  Ελλάδα και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό καθώς ο Ολυμπιακός μπορεί να πετύχει γκολ με μια ενέργεια» είπε ο «βράχος» της άμυνας του ΟΦΗ αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Γεωργίου στη NOVA

Για τις αυξομειώσεις στην απόδοση του ΟΦΗ: «Κάποιες φορές είναι και θέμα αντιπάλου. Στο προηγούμενο παιχνίδι, η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο, σίγουρα δεχτήκαμε μια πίεση όμως στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε, κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα, ισοφαρίσαμε και ίσως στο τέλος του παιχνιδιού θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τη νίκη».

Για την θέληση των παικτών του ΟΦΗ: «Εμείς κοιτάζουμε την δική μας ομάδα, έχουμε το πλεονέκτημα του κόσμου που είναι και η δύναμη μας. Όλα τα παιδιά θα καταθέσουμε την ψυχή μας για να πάρουμε το καλύτερο όπως κάνουμε και σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή. Θα αγωνιστούμε με όλες τις δυνάμεις μας για να πάρουμε ότι καλύτερο».

Για τις απουσίες των Τζιμπούρ, Πάντελιτς: «Ο Ολυμπιακός έχει ένα πλούσιο ρόστερ αλλά και τους παίκτες που μπορούν να αναπληρώσουν το κάθε κενό καθώς μπορούν να κάνουν την διαφορά. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».

Για τους στόχους του ΟΦΗ: «Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε πει και με τον προπονητή μας ότι ταμείο θα κάνουμε στο τέλος. Σίγουρα, θα είναι καλό για εμάς να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα. Το καλό είναι ότι η ομάδα βρίσκεται μέσα στους στόχους της και θα τους κυνηγήσουμε όλους μέχρι το τέλος».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook