Μπούρμπος: «Συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δηλώσεις του στη NOVA, ο Χρήστος Μπούρμπος στάθηκε στον βαθμό συγκέντρωσης που χρειάζεται να έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ αναφέρθηκε στα «κακώς κείμενα» των προηγούμενων αγώνων τονίζοντας ότι «πιστεύω ότι υπάρχει έλλειψη αυτοσυγκέτρνωσης στην αρχή του αγώνα αλλά και ότι δεν πρέπει να δείχνουμε τόσο σεβασμό στις αντίπαλες ομάδες».

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Μπούρμπος στη NOVA

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ: «Καταρχήν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα όμως πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα που συνέβησαν στα προηγούμενα παιχνίδια ώστε να μην αντιμετωπίσουμε το ίδιο πρόβλημα και απέναντι στον Ολυμπιακό».

Για τον Ολυμπιακό:  «Ο Ολυμπιακός είναι αυτήν την στιγμή η καλύτερη ομάδα. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα αλλά μόνο να κερδίσουμε. Ειδικά μέσα στην έδρα μας και μαζί με τον κόσμο μας μπορούμε να κερδίσουμε».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΟΦΗ: «Ο Ολυμπιακός είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές και διαθέτει ικανούς παίκτες παντού. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τους στόχους του ΟΦΗ: «Ο αρχικός στόχος έχει επιτευχθεί και τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Μακάρι να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο ώστε να μπορέσουμε να μπούμε στην πεντάδα και να δείξουμε τις πραγματικές δυνατότητες αυτής της ομάδας».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook