Οικονομική “ντόπα” για τους παίκτες του ΟΦΗ, έλαβαν το πριμ με ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι παίκτες του ΟΦΗ έλαβαν σήμερα πριν την έναρξη της προπόνησης το πριμ για τον βαθμό που απέσπασαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Σε μια προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού προχώρησε η Δ.Ε. της ΠΑΕ ΟΦΗ η οποία κατέβαλε τους παίκτες το πριμ των 10.000 ευρώ που είχε τάξει στους παίκτες της ομάδας μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Έτσι οι παίκτες του ΟΦΗ πάνε με μία οικονομική “ντόπα” για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που στόχος της ομάδας είναι το τρίποντο.

Πριν την προπόνηση, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης, μαζί με όλα τα μέλη της διοίκησης  είχαν συνάντηση  με τον Νίκο Αναστόπουλο και τους αρχηγούς της ομάδας Βεζυρίδη, Πίτσο και Γεωργίου. “Σεβόμαστε τον ιδρώτα και τους κόπους που έχετε κάνει μέχρι σήμερα και έχετε φέρει την ομάδα, εδώ που βρίσκεται. Είμαστε εδώ και θα πρέπει να ξέρετε ότι τα χρήματα σας θα τα διασφαλίσουμε. Πάμε όλοι μαζί για το παιχνίδι της Κυριακής. Μην σκέφτεστε τίποτε άλλο, παρά μόνο το παιχνίδι”. Παράλληλα η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ εξόφλησε την οφειλή που υπήρχε στον Μπάμπη Χαραλαμπάκη με τον οποίο και λύθηκε η συνεργασία. Νέος φροντιστής ανέλαβε ο Μανόλης Χαχλιούτης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook