Αναστόπουλος: «Γκολ Χολέμπας και δοκάρι Τζόρντι έκριναν το ματς»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στα σημεία που έκριναν το παιχνίδι στάθηκε στις δηλώσεις του ο Νίκος Αναστόπουλος ενώ τόνισε ότι θεωρείται λήξαν το θέμα με τον Ταυλαρίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

«Γνωρίζετε το περιστατικό με τον Στάθη Ταυλαρίδη και θεωρείται λήξαν. Είχε να κάνει με το εσωτερικό της ομάδας και όχι με οικονομικά. Εμείς συνεχίζουμε ενωμένοι και με δύναμη γιατί αυτή είναι που μας έχει φέρει εδώ σήμερα.

Ο Στάθης μου ζήτησε να παίξει, η δουλειά του προπονητή – όταν έχει φτάσει σε αυτές τις καταστάσεις – είναι να μπορεί να διαφυλάξει την ομάδα. Λοιπόν, το περιστατικό θεωρείται λήξαν. Και ο Στάθης αλλά και τα άλλα παιδιά έχουν ως προτεραιότητα στο πως θα προχωρήσει η ομάδα και μόνο. Έχουμε μια δύναμη στα αποδυτήρια που μας κρατάει ζωντανούς».

Όσο για το παιχνίδι, δύο ήταν τα καθοριστικά σημεία του. Ότι δεχτήκαμε το γκολ στο 45’ και η φάση του Τζόρντι που αν η μπάλα πήγαινε μέσα τότε θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε φάσεις και πιστεύω ότι ανάλογα με τον αντίπαλο είχαμε μια πολύ καλή απόδοση».

«Από εκεί και πέρα ξεχνάμε το παιχνίδι και σκεφτόμαστε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί όπως είναι αυτό με τον Πανιώνιο όπου θέλουμε να πάρουμε μόνο τους τρεις βαθμούς».

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν δεχτήκαμε φάσεις. Ούτε εμείς κάναμε, ούτε ο Ολυμπιακός. Αν το ημίχρονο τελείωνε 0-0 τότε θα ήταν πολύ διαφορετικό. Στο δεύτερο παίξαμε, είχαμε ευκαιρίες και από εκεί και πέρα καταλυτικό σημείο ήταν το δοκάρι του Τζόρντι».

«Ήταν ο μοναδικός παίκτης που θα μπορούσε να δώσει μια καθετή πάσα. Στο δεύτερο μέρος βελτιώσαμε την εικόνα μας και απόδειξη είναι οι ευκαιρίες που δημιουργήσαμε».

«Η έδρα μας είναι εκρηκτική και δυναμική και δεν πιστεύω ότι συνέβη κάτι το μεμπτό».