Καμπάνταης: «Δεν φανήκαμε αντάξιοι, δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ειλικρινής εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Λεωνίδας Καμπάνταης που χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Ολυμπιακού τονίζοντας πως το πιο σημαντικό θέμα που απασχολεί τον ΟΦΗ είναι η επιβίωση του.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφερόμενος στο σημερινό αποτέλεσμα είπε: «Παίξαμε με έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο, νομίζω ότι ο Ολυμπιακός πήρε δίκαια τη νίκη. Δεν φανήκαμε αντάξιοι, πιέσαμε σε αρκετές περιπτώσεις τον Ολυμπιακό όμως δεν είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ήταν ένα παιχνίδι που πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να προσπαθήσουμε περισσότερο για την συνέχεια. Μαθαίνουμε μέσα από τα λάθη μας και συνεχίζουμε».

Όσον αφορά την μετέπειτα πορεία του πρωταθλήματος, ο Λεωνίδας Καμπάνταης ήταν κατηγορηματικός τονίζοντας πως «ο ΟΦΗ δεν κυνηγάει κανέναν και δεν κινδυνεύει από κανέναν. Στο τέλος θα κάνουμε τον λογαριασμό μας και αν αυτός μας οδηγεί στα πλέι – οφ τότε θα μας κάνει χαρούμενους εμάς και τον κόσμο. Διαφορετικά κοιτάζουμε τον επόμενο χρόνο και το πιο σημαντικό ζήτημα είναι η επιβίωση του ΟΦΗ».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook