Ξεχνάει Ολυμπιακό και βλέπει Πανιώνιο ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον ΟΦΗ στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο όπου στόχος της ομάδας είναι η επιστροφή στις νίκες έπειτα από 3 παιχνίδια.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλο πέρασε μια σειρά από δύσκολα παιχνίδια όπου, μπορεί αυτά να ήταν ντέρμπι και σε ένα ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα να είναι ανοιχτά, ωστόσο ο ένας βαθμός που μπήκε στο σακούλι του ΟΦΗ από τις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό σίγουρα δεν ικανοποιεί, καθώς βάση των δυνατοτήτων της ομάδας στον ΟΦΗ ήθελαν κάτι καλύτερο.

Ο ΟΦΗ εξακολουθεί να έχει μια σειρά από δύσκολα παιχνίδια καθώς μετά από αυτό με τον Πανιώνιο, -ο οποίος δεν αποτελεί βέβαια εύκολο αντίπαλο- ακολουθούν αυτά με τον Άρη εκτός έδρας και τον ΠΑΟ εντός και έτσι στο παιχνίδι με τους Νεοσμυρνιώτες, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον ΟΦΗ που θέλει να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.

Πλέον λοιπόν ο ΟΦΗ στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο με τον Νίκο Αναστόπουλο να μετράει να επιστροφές καθώς στην διάθεση του επιστρέφει ο Κάλαϊτζιτς ο οποίος εξέτισε την ποινή του στις αναμετρήσεις με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ενώ και ο Ταυλαρίδης ο οποίος προτιμήθηκε να μην αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό θα είναι κανονικά στην διάθεση του “αλενατόρε” για το παιχνίδι με τους “κυανόλευκους”. Μόνο ερωτηματικό είναι ο Μάντζιος,  ο οποίος θα δοκιμάσει να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μέσα στην εβδομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook