Συλλήψεις για τα χθεσινά επεισόδια

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε δύο συλλήψεις οπαδών οι οποίοι μετείχαν σε επεισόδια στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με την αστυνομία προχώρησε η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το αστυνομικό δελτίο

“Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Διμοιρίας Υποστήριξης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, δυο οπαδοί του ΟΦΗ, ηλικίας 26 και 37 ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, εμπρησμό, αντίσταση, Περί βεγγαλικών, ενώ αναζητείται 32χρονος ημεδαπός.

Ειδικότερα, πριν και μετά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ ομάδων ΟΦΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ο οποίος πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο Θ. Βαρδινογιάννης, πιάστηκαν ο 26χρονος και ο 37χρονος, να έχουν ενταχθεί σε ομάδα οπαδών και να επιτίθενται σε βάρος αστυνομικών, βρίζοντας και ρίχνοντας αντικείμενα σ΄ αυτούς.

Επιπλέον, ο 26χρονος έριξε φωτοβολίδα σε βάρος των αστυνομικών και κατά τη διάρκεια της σύλληψης του προέβαλλε σθεναρή αντίσταση, ενώ ο 37χρονος έριχνε αντικείμενα σε βάρος των αστυνομικών που συνέλαβαν τον 26χρονο.”

Παράλληλα από την αστυνομία φαίνεται να αναζητείται ένας 32χρονος, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί, επειδή φέρεται να έβαλε φωτιά σε κάδο απορριμμάτων έξω από το γήπεδο αλλά και να συμμετείχε σε συγκρούσεις με την αστυνομία.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook