Σε ρυθμούς Πανιωνίου μπαίνει ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε ρυθμούς Πανιωνίου μπαίνει ο ΟΦΗ, ο οποίος πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με τους “κυανέρυθρους”. Νοκ-άουτ ο Παπουλής ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω των 4 κίτρινων καρτών που έχει δεχθεί στο πρωτάθλημα.

Σήμερα όσοι δεν αγωνίστηκαν σε όλη την διάρκεια του χθεσινού αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής ενώ οι υπόλοιποι παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Νίκος Αναστόπουλος θα επιλέξει την Τρίτη σε ποιο εκ των τεσσάρων αναμετρήσεων που ακολουθούν, με Πανιώνιο, Άρη, Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Χρήστου Μπούρμπου.

Στα αγωνιστικά ο τεχνικός του ΟΦΗ για το προσεχές παιχνίδι με τον Πανιώνιο μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κάλαϊτζιτς, ο οποίος επιστρέφει καθώς εξέτισε την τιμωρία του στις αναμετρήσεις με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Αισιοδοξία  υπάρχει και για την περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζιο, ο οποίος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την ομάδα της Ν.Σμύρνης. Αντίθετα ο Αναστόπουλος για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο δεν μπορεί να υπολογίζει τον Παπουλή, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή των 4 καρτών που έχει δεχθεί στο πρωτάθλημα στην προσεχή αναμέτρηση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook