Κοκολάκης: «Ο ΟΦΗ μπορεί να βγει στην Ευρώπη»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ και νυν σκάουτερ του Ολυμπιακού Γιώργος Κοκολάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 πλέκοντας το εγκώμιο του παικτών και Αναστόπουλου αλλά και του κόσμου της ομάδας.

Ο Ρεθυμνιώτης, πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού, βρίσκεται πλέον στο τμήμα σκάουτινγκ των “ερυθρόλευκων” και με δηλώσεις του στον Athletic Radio 104,2 δεν έκρυψε την πεποίθηση του ότι η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Κοκολάκης

Για το παιχνίδι ΟΦΗ-Ολυμπιακός:

“Ξέραμε ότι το παιχνίδι στην έδρα του ΟΦΗ θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Αναστόπουλος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, παρά τα προβλήματα που  έχει. Ακόμη στο γήπεδο οι αποστάσεις είναι μικρές και μια ομάδα που μπορεί να αμυνθεί δυσκολεύει  τον αντίπαλο να βάλει γκόλ. Ο Ολυμπιακός όμως μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Δημιούργησε ευκαιρίες, πίεσε από την αρχή, είχε τον έλεγχο του αγώνα, κατάφερε να προηγηθεί με αυτό το πολύ όμορφο γκόλ του Χολέβας και έτσι έγινε πιο εύκολο το έργο του”.

Για το σημείο που κρίθηκε το παιχνίδι:

“Το γκόλ του Χολέβας διευκόλυνε τα πράγματα για τον Ολυμπιακό. Το σημείο που μπήκε το γκόλ αυτό  ήταν κρίσιμο και βοήθησε πολύ τον Ολυμπιακό. Το γκόλ του Χολέβας ξεκλείδωσε το παιχνίδι. Αν πηγαίναμε στα αποδυτήρια με το 0-0 θα ήταν πιο δύσκολο το έργο του Ολυμπιακού. Ηταν καθοριστικό σημείο για τη νίκη του Ολυμπιακού”.

Για το αν το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού περίμενε ένα καλύτερο ΟΦΗ στο παιχνίδι:

“Ο ΟΦΗ είχε τις απουσίες των Μάντζιου και του Ταυλαρίδη. Είναι δυο έμπειροι και καλοί παίκτες. Σίγουρα θα βοηθούσαν τον ΟΦΗ. Θα ήταν πιο επικίνδυνος. Όμως ήταν πολύ σοβαρός ο Ολυμπιακός. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση η ομάδα. Είναι δυνατή, έχει καλή φυσική κατάσταση και παίζει μέσα και έξω  καλή μπάλα. Ηταν δύσκολο το έργο του ΟΦΗ.Ο ΟΦΗ έχει κάνει υπέρβαση. Παρά τα προβλήματα έχει στηριχθεί στον προπονητή και στο φιλότιμο των παικτών που έχει. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από τον ΟΦΗ”.

Για την πορεία του ΟΦΗ:

“Παρακολουθώ την πορεία του ΟΦΗ. Εχει πολλά οικονομικά προβλήματα. Ο κόσμος έχει βοηθήσει πολύ. Γεμίζει το γήπεδο, έχει 6-7 χιλιάδες κόσμο σε κάθε παιχνίδι. Ο προπονητής και οι παίκτες έχουν κάνει την υπέρβαση τους. Μου θυμίζει κάποιες εποχές που επαίζαν για την φανέλα και το φιλότιμο. Βοηθάνε βέβαια σε αυτό και τα θετικά αποτελέσματα. Γιατί αν είχε αρνητικά αποτελέσματα θα είχε πολύ μεγαλύτερα προβλήματα. Αν καταφέρει και  ελέγξει τα προβλήματα αυτά  έχει τις δυνατότητες ακόμα και για τα πλέι-όφ. Είναι δύσκολο να βάλεις γκόλ στον ΟΦΗ. Εχει παίκτες με εμπειρία που μπορούν να σκοράρουν. Έχει μια ομάδα στρωτή και μπορεί να βγει στην Ευρώπη”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook