Κινδυνεύει με Καρακατσάνη ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πρόβλημα με τον Πλάτωνα Καρακατσάνη φαίνεται να προκύπτει στον ΟΦΗ καθώς ο παίκτης δεν πήρε μέρος του ποσού στις 2 Μαρτίου όπως και ήταν προγραμματισμένο.

Στο σημερινό Δ.Σ. της Διοικούσας Επιτροπής οι άνθρωποι του ΟΦΗ αναμένεται να έσβηναν κάποια ονόματα, με τα οποία η Δ.Ε. έχει έρθει σε συμφωνία ώστε να πάρουν κάποια χρήματα τις προβλεπόμενες ημερομηνίες.

Μέσα σε αυτά τα ονόματα δεν πρόκειται να είναι αυτό του Πλάτωνα Καρακατσάνη καθώς με τον παίκτη είχε συμφωνηθεί στις 2 Μαρτίου να λάβει ένα ποσό λίγο πάνω από τις 20.000 ευρώ πράγμα που δεν έγινε.

Στον ΟΦΗ φαίνεται να ήρθαν σε επαφή με τον παίκτη στον οποίο πρότειναν να πάρει μια μικρότερη δόση από αυτή που είχε αρχικά συμφωνηθεί με τον ίδιο να μην δέχεται κάτι τέτοιο.

Πρακτικά ο ΟΦΗ αν δεν έρθει άμεσα σε νέο συμβιβασμό με τον παίκτη ή δεν του καταβάλει το ποσό που είχε συμφωνηθεί  κινδυνεύει ακόμα με αφαίρεση βαθμών και να χαθεί το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στα χαρτιά.

Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ αναμένεται να ειδοποιήσει σήμερα το Διαιτητικό Δικαστήριο καθώς δεν έχει λάβει την δόση που του οφείλονταν συγκεκριμένη ημερομηνία και το πιθανότερο είναι να ζητήσει όλο το ποσό που του οφείλεται το οποίο και αγγίζει τις 110.000 ευρώ, πράγμα που σημαίνει πως κρούει ο κώδωνας του κινδύνου για τον ΟΦΗ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook