65.200 ευρώ έχει πληρώσει σε πρόστιμα ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ένα κομμάτι που πλήττει τα ταμεία της ομάδας είναι και τα πρόστιμα που πληρώνει φέτος ο ΟΦΗ, το ύψος των οποίων ανέρχεται μέχρι στιγμής στις 67.200 ευρώ.

Στον ΟΦΗ το οικονομικό πρόβλημα είναι ως γνωστόν μεγάλο και σε αυτό συμβάλει και τα πρόστιμα που πληρώνει η ΠΑΕ, τα οποία θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί. Συγκεκριμένα όπως προαναφέραμε ο ΟΦΗ έχει πληρώσει το ποσό των 65.200 ευρώ σε πρόστιμα, ένα διόλου ευκαταφρόνητοι ποσό, αν αναλογιστεί κανείς και το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει. Σ’αυτές τις 65.200 ευρώ θα προστεθούν βέβαια και κάποια ακόμα χρήματα, καθώς ο ΟΦΗ την Πέμπτη μαθαίνει την “λυπητερή” από τα όσο συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Είναι πράγματι κρίμα με τα τόσο προβλήματα που υπάρχουν στην ΠΑΕ, να προστίθεται και άλλα στο οποία η Διοικούσα Επιτροπή δεν φέρει ευθύνη. Ο κόσμος κάνει συνεχώς το καθήκον του και βοηθάει την ομάδα, ωστόσο ο εκνευρισμός κάποιων και η απερισκεψία άλλων στερεί ένα σημαντικό ποσό από τα ταμεία της ομάδας.

Χαρακτηριστικά ο ΟΦΗ είναι από τα αγαπημένα παιδιά της Πειθαρχικής Επιτροπής η οποία, χωρίς να συμπεριλάβουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έχει κληθεί να πληρώσει 8 φορές πρόστιμο.

Συγκεκριμένα ο ΟΦΗ έχει πληρώσει 20.000 ευρώ για την συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, 10.000 ευρώ για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, 8.000 ευρώ για το παιχνίδι με τον Άρη, από 5.000 ευρώ στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Λεβαδειακό, 9.000 για αυτό με τον Εργοτέλη7.200 ευρώ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και 1000 ευρώ για την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως εν όψει των αγώνων που ακολουθούν και ιδιαίτερα αυτοί με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και Ολυμπιακό για το κύπελλο ο κόσμος της ομάδας πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός ώστε να μην επιβαρυνθούν περισσότερα τα ήδη βεβαρημένα ταμεία της ομάδας.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook