Στην “πρίζα” με Μάντζιο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δύο προπονήσεις πρωί και απόγευμα έκαναν σήμερα οι παίκτες του ΟΦΗ στο αθλητικό κέντρο. Η πρωινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών και περιλάμβανε ασκήσεις με βάρη στην αίθουσα του γυμναστηρίου.

Ο Βαγγέλης Μάντζιος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα αυξάνοντας ρυθμούς και στον ΟΦΗ είναι στην “πρίζα” για τον αν ο 29χρονος φορ θα προλάβει την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ όπως φάνηκε και από της δηλώσεις  που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα θέλει πολύ να αγωνιστεί ωστόσο δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα συμπεριληφθεί στα βασικά πλάνα του Αναστόπουλου για το παιχνίδι του Σαββάτου. Αυτό που απομένει να δούμε είναι αν ο 29χρονος επιθετικός θα προλάβει να είναι έστω στην αποστολή της ομάδας.

Όπως ανέφερε το Gentikoule και σε προηγούμενο ρεπορτάζ το πρόβλημα του Μάντζιου φαίνεται να είναι μεγαλύτερο από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί καθώς ο επιθετικός του ΟΦΗ έχει να αγωνιστεί από τις 28 Ιανουαρίου όπου αγωνίστηκε στα 6 πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με την Ξάνθη και στην συνέχεια αποχώρησε τραυματίας. Στον ΟΦΗ πάντως ακόμα και να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος δεν ρισκάρουν την συμμετοχή του καθώς θέλουν ο παίκτης να είναι διαθέσιμος για τους ημιτελικούς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook