Μαζεύουν υπογραφές για την αδειοδότηση στον ΟΦΗ-καμία ανησυχία για Καρακατσάνη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στα θέματα που συζητήθηκαν στο Δ.Σ. της Δ.Ε. της ΠΑΕ προέκυψε πως την Πέμπτη θα ξεκινήσει η συλλογή υπογραφών από παίκτες που που βρίσκονται στην ομάδα ενώ στο θέμα που προέκυψε με τον Καρακατσάνη στην ΠΑΕ τονίζουν πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και η οφειλή προς τον παίκτη θα τακτοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Οι αρχηγοί του ΟΦΗ είχαν σήμερα συνάντηση με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής και συζήτησαν με τους παίκτες για την διασφάλιση των χρημάτων τους μέχρι τις 31/12 όπως προβλέπει και η αδειοδότηση για να υπογράψουν την τακτοποίηση της οφειλής που υπάρχει προς αυτούς. Οι παίκτες θα υπογράψουν ιδιωτικά συμφωνητικά με την ΠΑΕ ως διασφάλιση.

 Η ΠΑΕ ΟΦΗ με ανακοίνωση τoνίζει

«Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης των μελών της Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ αντιπροσωπεία των παικτών είχε συνάντηση μαζί τους όπου τους έγινε πλήρης ενημέρωση για τα θέματα που τους αφορούν. Ζητήθηκε απ όλους από αύριο να ξεκινήσει η διαδικασία υπογραφών για το φάκελο αδειοδότησης.

-Στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης έγινε πλήρης ανάλυση σε όλα τα θέματα που αφορούν το θέμα της αδειοδότησης και σύμφωνα με την εγκύκλιο τι απομένει μέχρι 31-3-2012 που λήγει η σχετική προθεσμία».

Για το θέμα που προέκυψε με τον Καρακατσάνη στον ΟΦΗ τονίζουν πως ο παίκτης θα λάβει την δόση που του οφείλεται (22.000 ευρώ) μέσα στην επόμενες μέρες και υπάρχει θέμα αφαίρεσης βαθμών για την ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook