Απολογείται για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης
Στο σκαμνί για 9η φορά φέτος θα καθίσει σήμερα ο ΟΦΗ, που απολογείται για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η Κρητική ομάδα που μέχρι στιγμής έχει πληρώσει 65.200 ευρώ σε πρόστιμα περιμένει να δει σε τι ποσό πλέον θα φτάσει η “καμπάνα”. Με βάση τα όσα έγραψαν διαιτητής και παρατηρητής στο φύλλο αγώνα ο ΟΦΗ αναμένεται να την πληρώσει με χρηματικό πρόστιμο.

Στο φύλλο αγώνα με τον Ολυμπιακό και στην έκθεση του παρατηρητή γίνεται λόγος  για δυο φωτοβολίδες που έπεσαν στην φισούνα, μετά την λήξη του αγώνα. Ακόμη για  10 πυρσούς που άναψαν στην είσοδο των ομάδων και για ρίψη καφέδων στο 76΄ προς τον Καζίμ.

Σε απολογία κλήθηκαν ακόμη οι ΠΑΕ Πανιώνιος και ΠΑΕ Άρης για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο και ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι κλήσεις σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκ:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 08/03/2012 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 23η Αγωνιστική.

Α) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Άρης-ΠΑΕ ΑΕΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 ,14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ».