Ξεκινάνε την συλλογή υπογραφών στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ θέλουν να είναι πανέτοιμοι για τον φάκελο της αδειοδότησης και από σήμερα οι άνθρωποι της Δ.Ε. ξεκινάνε την συλλογή υπογραφών από τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κάτι λίγο παραπάνω από τρεις εβδομάδες ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι μέχρι την τελική προθεσμία(31/3) που είναι η καταλυτική ημερομηνία για την κατάθεση των δικαιολογητικών του φακέλου της ομάδας.

Στο  Δ.Σ. της Πέμπτης  όπως γράψαμε και χθες η Δ.Ε. της ΠΑΕ αποφάσισε να ξεκινήσει η συλλογή υπογραφών από παίκτες του υπάρχοντος ρόστερΟι αρχηγοί του ΟΦΗ είχαν χθες συνάντηση με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής και συζήτησαν με τους παίκτες για την διασφάλιση των χρημάτων τους μέχρι τις 31/12 όπως προβλέπει και η αδειοδότηση για να υπογράψουν την τακτοποίηση της οφειλής που υπάρχει προς αυτούς. Οι παίκτες θα υπογράψουν ιδιωτικά συμφωνητικά με την ΠΑΕ ως διασφάλιση.

Έτσι σήμερα μέλη της Δ.Ε. αναμένονται να έχουν ένα κύκλο επαφών με τους ποδοσφαιριστές ώστε να τακτοποιηθεί το ταχύτερο δυνατόν το θέμα με τις υπογραφές που χρειάζονται για τον φάκελο της αδειοδότησης.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook