“Φορτσάρει” για την επιστροφή στις νίκες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΟΦΗ για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα ξαναβρεθούν σήμερα το απόγευμα στο ΒΑΚ όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Στον ΟΦΗ μετά από 3 παιχνίδια χωρίς νίκη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για αυτό και στην ομάδα εντύνουν τις προσπάθειες τους ώστε η ομάδα να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

Αγωνία υπάρχει και για τον Βαγγέλη Μάντζιο, ο οποίος χθες ανέβασε ρυθμούς ακολουθώντας ωστόσο ατομικό πρόγραμμα και σήμερα θα δοκιμάζει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Πάντως όπως όλα δείχνουν ο Μάντζιος και σε αυτό το παιχνίδι θα βρίσκεται εκτός-τουλάχιστον- των βασικών πλάνων του Νίκου Αναστόπουλου με το πιο αισιόδοξο σενάριο να προβλέπει να βρίσκεται στον πάγκο. Το αρνητικό για τον Νίκο Αναστόπουλο είναι πως σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Μάντζιος,στερείται δύο από τα βασικά του όπλα της επίθεσης καθώς στην αναμέτρηση του Σαββάτου δεν θα αγωνιστεί και ο Παπουλής που είναι τιμωρημένος. Στα θετικά για τον Αναστόπουλο η επιστροφή του Κάλαϊτζις που επιστρέφει μετά την τιμωρία του και την απουσία του από τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook