Ολοκληρώνει την προετοιμασία του και ετοιμάζεται για την επιστροφή στις νίκες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την τελευταία τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν, πριν την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, θα πραγματοποιήσουν οι παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι παρουσιάζονται πανέτοιμοι ώστε να επιστρέψουν την ομάδα στις νίκες.

Ο ΟΦΗ μετράει τρία παιχνίδια χωρίς νίκη και έτσι στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο ψάχνει την επιστροφή του στον δρόμο των επιτυχιών. Το ευχάριστο για τον Νίκο Αναστόπουλο είναι πως είδε στην προπόνηση της Πέμπτης τον Βαγγέλη Μάντζιο να ακολουθεί μέρος του προγράμματος και να αυξάνει της πιθανότητες ώστε να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

Ο 29χρονος φορ του ΟΦΗ έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού προγράμματος χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και αυτό σκόρπισε χαμόγελα και στον ίδιο αλλά και στο τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ, που βλέπει ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση την επιστροφή του παίκτη στην ενεργό δράση.

Η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο θα ολοκληρωθεί σήμερα με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί το απόγευμα στο “Γεντί Κουλέ” όπου και μετά το τέλος αυτής θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας.

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Φώτη Παπουλή, ενώ στον αντίποδα μπορεί να υπολογίζει σε αυτές του Ζέλικο  Κάλαϊτζιτς ο οποίος επιστρέφει μετά την τιμωρία του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook