Aναστόπουλος: “Κλειδί για την πορεία μας το αυριανό παιχνίδι”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με δηλώσεις του στην Nova, o Nίκος Αναστόπουλος έδωσε το έναυσμα για νίκη επί του Πανιωνίου το Σάββατο, τονίζοντας πως το αυριανό παιχνίδι αποτελεί κλειδί για την πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο…

“To παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι το δεύτερο συνεχόμενο στην έδρα μας και πολύ καθοριστικό. Το κερδίζουμε και πάμε στους 36 βαθμούς, που πιθανότατα θα μας αναρριχήσει στην 6η θέση σε συνδυασμό αποτελεσμάτων. Ο στόχος είναι όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι το τέλος και τότε θα δούμε τι έχουμε καταφέρει.”

Για την ομάδα του Πανιωνίου…

“Το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο για μας παρά τις απουσίες του Πανιωνίου. Είναι έμπειρη, πολύ καλή ομάδακαι επικίνδυνη ομάδα εκτός έδρας. Εμείς κοιτάμε την δική μας ομάδα.Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι γιατί το παιχνίδι αυτό είναι κλειδί για την πορεία μας”.

Για τον είναι εφικτό ο ΟΦΗ να τερματίσει στην μέσα στην πρώτη πεντάδα…

“Έχω ξαναπεί και πρόσφατα και μετά με το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Αγωνιστικά δεν υστερούμε από τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και αυτό φαίνεται από την μέχρι στιγμή συγκομιδή βαθμών που έχουμε, η οποίοι θα ήταν μεγαλύτερη αν δεν υπήρχαν κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες. Ξέρετε καλά όμως πως έχουμε άλλα προβλήματα και σε αυτά έχουμε ρίξει το βάρος.”

που θα μας αναριχήσει στην με κάποιο συνδιασμό αποτελεσμάτω,Αρη και Τρίπολη να σουμε τι θα έχουμε καταφέρει

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook