“Πάνοπλος” κόντρα στον Πανιώνιος ο ΟΦΗ – στην αποστολή και ο Μάντζιος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πάνοπλος πάει στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο ΟΦΗ, με τον Νίκο Αναστόπουλο να επιλέγει 20 παίκτες στην αποστολή μέσα στους οποίους βρίσκεται και ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Στον ΟΦΗ βλέπουν μόνο νίκη για τα αυριανό παιχνίδι, το οποίο όπως πιστεύουν πως, -κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Αναστόπουλου- θα φέρουν την ομάδα στην 6η θέση.

Η σημερινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα, ασκήσεις τακτικής και σπριντ.Ο τεχνικός του ΟΦΗ έδωσε ιδιαίτερη σημασία και σήμερα στο τομέα της τακτικής.

Οι παίκτες που έχουν επιλεγεί για την αποστολή είναι οι:
Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Πίτσος. Μονιάκης, Βάντο, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Μποντόρ, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Σίσιτς, Καμπάνταης, Ουκάρ, Μάντζιος. Ζορμπάς.

Πλάνα με Ζορμπά

Η απουσία του τιμωρημένου Παπουλή φαίνεται να φέρνει στο αρχικό σχήμα της ομάδας, τον Παναγιώτη Ζορμπά. Ο Νίκος Αναστόπουλος έδειξε στην προπόνηση της Παρασκευής, να συμπεριλαμβάνει στα πλάνα για το αρχικό σχήμα τον Ζορμπά, ο οποίος και προορίζεται για το αριστερό άκρο  της επίθεσης. Όσο αφορά τις υπόλοιπες θέσεις αναμένεται να έχουμε κάποιες αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, δεδομένων και των επιστροφών των Ταυλαρίδη και Κάλαιτζις.Έτσι αναμένεται να δούμε ένα σχήμα με τον Βεζυρίδη κάτω από τα δοκάρια, τον Μπούρμπο να επανέρχεται στο δεξί άκρο, τον Πίτσο στο αριστερό, ενώ 0ι Ταυλαρίδης και Γεωργίου θα αποτελούν το αμυντικό δίδυμο. Ο Κάλαιτζιτς που επιστρέφει θα βρίσκεται στο κέντρο, ο οποίος θα πλαισιώνεται από τους Βερόν και Ζόρντι Λόπεζ. Στην επίθεση, στην κορυφή θα βρίσκεται ο Καμπάνταης, με τους Σίσιτς και να Ζορμπά να είναι στις πτέρυγες. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικέι και ο Χόρχε Λόπεζ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook