Νίκη στις Αρχάνες με θετικό πρόσημο από Τοράλ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ νίκησε με 3-1 τον Γιούχτα στις Αρχάνες στο φιλικό όπου ο Τοράλ πήρε χρόνο συμμετοχής και έδειξε έτοιμος για τη συνέχεια.

Για τον ΟΦΗ κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Μανδάς, ενώ στην άμυνα βρέθηκε ο παίκτης της Κ19, Σπύρος Ζαχαριουδάκης μαζί με τους Τοράρινσον, Πασαλίδη, Γιοχού. Στη μεσαία γραμμή Περέα, Στάικος και Τοράλ, ενώ στην επίθεση ξεκίνησαν οι Ντουρμισάι, Καμάου και Γκερέρο. Ο Νίκος Σουργιάς ξεκίνησε τον Γιούχτα με τους εξής: Κόλιας, Γελαδάρης, Κορνηλάκης, Τζανής, Γιαλούσης, Κοντογιάννης, Πλουσής, Ροβύθης, Νύκταρης, Δωματάς, Αζίζι.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε δίχως γκολ, με λίγες φάσεις και σχετικά χαμηλό ρυθμό, με τον ΟΦΗ να προσπαθεί να κρατήσει την μπάλα για να δημιουργήσει και τον Γιούχτα να προσπαθεί να απειλήσει κυρίως με αντεπιθέσεις.

Οι φάσεις που ξεχώρισαν για τον ΟΦΗ ήταν ένα σουτ του Καμάου στο 6’ που κατέληξε άουτ, ένα σουτ του Τοράλ εκτός περιοχής στο 25’ που είχε την ίδια κατάληξη, αλλά και μία κεφαλιά του Καμάου που μπλόκαρε στο 33’ ο Κόλλιας. Η φάση όμως που ξεχώρισε ήρθε από τους γηπεδούχους, με τον πρώην παίκτη του ΟΦΗ και του Εργοτέλη, Μανώλη Ροβύθη να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Μανδά στο 43ο λεπτό.

Ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε με περισσότερη όρεξη και ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, καταφέρνοντας να δημιουργήσει, να σκοράρει και να πάρει τη φιλική νίκη στις Αρχάνες. Ο Καμάου που δεν ήταν καλός έχασε μία τρομερή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 53ο λεπτό, αστοχώντας σε κενή εστία, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Γκερέρο έκανε το 1-0 για τον ΟΦΗ με προβολή μετά από γύρισμα από τα αριστερά.

Στο 60’ ο Στάικος έκλεψε κοντά στη μεσαία γραμμή και διέσχισε όλο το γήπεδο μπροστά του, πλασάροντας εύστοχα τον Χρήστου για το 2-0. Ο Γιούχτας δικαιούταν ένα γκολ στο παιχνίδι και το βρήκε στο 73ο λεπτό με τον Λίτσκα να σκοράρει μέσα από την περιοχή και να μειώνει σε 2-1.

Νίκος Σουργιάς και Νίκος Νιόπλιας πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι, προκειμένου να δώσουν χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές τους. Το τελικό 3-1 υπέρ του ΟΦΗ «έγραψε» στο 83ο λεπτό με ένα εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής ο Μπουζούκης, προσφέροντας θέαμα σε όσους βρέθηκαν στις Αρχάνες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook