Ποδόσφαιρο

Κώστας Παπαδόπουλος / 28/01 16:28

Τώρα χρειάζεται την έδρα του!

Ο ΟΦΗ έχει τρία παιχνίδια στην έδρα του τα οποία μπορεί να χτυπήσει και να γίνει το αφεντικό για την εξάδα αρκεί να δείξει την σοβαρότητα που έδειξε στα περισσότερα από αυτά μέσα στο “Γεντί Κουλέ”.

Μανώλης Σαρρής / 28/01 11:48

“Φουλάρει” για έναν στόπερ ακόμα

Λίγες ημέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και στον ΟΦΗ είναι στις τελικές συζητήσεις για μια μεταγραφή ακόμα.

Μανώλης Σαρρής / 28/01 09:54

Πέντε στροφές πριν την μάχη της Ευρώπης: Όλο το πρόγραμμα για την εξάδα

Με τον Παναθηναϊκό να είναι τιμωρημένος από την ΟΥΕΦΑ και την θέση του δεδομένη στα πλέι – οφ, όποιοι μπουν στην εξάδα αυτομάτως παίρνουν και μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.

Μανώλης Θέμελης / 28/01 08:58

Υποχρεωμένος να… ξεχάσει Ξάνθη, VAR και… Παπαδόπουλους

Ο ΟΦΗ αφήνει πίσω τα όσα έγινα στα “Πήγάδια” και επικεντρώνεται στον σημαντικό αγώνα του Σαββάτου (1/2, 17.15) με την ΑΕΛ στο “Θ. Βαρδινογιάννης”, που είναι η νίκη είναι εκ των ων ουκ άνευ για να παραμείνει σε τροχιά πλέϊ οφ.

Κώστας Παπαδόπουλος / 27/01 17:18

Να σκεφτεί από τώρα την Λάρισα

Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου πρέπει να αφήσουν πίσω τους την ισοπαλία στην Ξάνθη και να κοιτάξουν άμεσα το παιχνίδι του Σαββάτου με την Λάρισα.

Κώστας Παπαδόπουλος / 27/01 08:27

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Παρακολουθήστε παρακάτω τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας που έχουν κύριο θέμα τον θάνατο του… θρύλου του ΝΒΑ…

Κώστας Παπαδόπουλος / 27/01 08:04

Έδειξε ότι μπορεί…

Ο ΟΦΗ άγγιξε το… τρίποντο που θα τον έκαν αφεντικό για την είσοδο στην εξάδα, ωστόσο λάθη και Παπαδόπουλος του το στέρησαν, χωρίς αυτό να σημαίνει και τίποτα αφού με τέτοιες εμφανίσεις όλα είναι πιθανά…