Γαλανόπουλος: “O αντίπαλος να κοιτάξει αλλού να πάρει βαθμούς”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για την ήττα με τον Ολυμπιακό…

“Εχουμε αφήσει ήδη πίσω το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι σε βαθμολογικό επίπεδο. Κοιτάμε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και ευελπιστούμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα.Βαθμολογικά μας έφερε πίσω, από εκεί και πέρα εμείς έχουμε πει ότι κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα ξέρουμε σε ποια θέση του βαθμολογικού πίνακα θα είμαστε, στην πρώτη πεντάδα ή αλλού. Χάσαμε βαθμούς και το μόνο που κοιτάμε από εδώ και πέρα είναι να τους κερδίσουμε στα επόμενα παιχνίδια που έρχονται.”

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πανιώνιο…

 “Ο Πανιώνιος ειναι μια ομάδα γνώριμη στην κατηγορία, χρόνια στην κατηγορία. Αυτή τη στιγμή η βαθαμολόγική τους συγκομιδή θεωρώ πως δεν ειναι αυτή που θα ήθελε σαν ομάδα. Όμως εμείς σκεφτόμαστε την δική μας ομάδα, να είμαστε αυτοί που πρέπει για να πάρουμε τους βαθμούς και ο αντίπαλος να κοιτάξει αλλού να πάρει βαθμούς.”

Για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό…

“Είναι ενα ξεχωριστό παιχνίδι, όπως όταν κερδίζουμε το αφήνουμε στην άκρη, τώρα που χάσαμε κάνουμε το ίδιο, αφήνουμε στην άκρη το παίχνίδι και κοιτάμε μόνο το παίχνίδι με τον Πανιώνιο”