Ο κύβος ερρίφθη: Ο ΟΦΗ πάει για τεχνικό διευθυντή – Έπονται ανακοινώσεις το Νοέμβρη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με το τέλος του πρώτου γύρου αναμένεται να κορυφωθούν οι συζητήσεις για την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και μέσα στο Νοέμβρη πιθανότατα να ακολουθήσουν και οι ανακοινώσεις. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Αυτήν την περίοδο γράφονται και λέγονται πολλά γύρω από το ρεπορτάζ του ΟΦΗ. Το Gentikoule κατέγραψε την προηγούμενη εβδομάδα τα δεδομένα γύρω από το πως θα εξελιχθεί το μοντέλο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος και πως εν τέλει την τελική απόφαση θα πάρουν ο Μιχάλης Μπούσης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Μηνάς Λυσάνδρου.

Η απόφαση λοιπόν έχει παρθεί και ο ΟΦΗ πρόκειται να προχωρήσει στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή δίχως προς το παρόν να ισχύει κανένα από τα ονόματα που έχουν γραφτεί. Άλλωστε, αρέσκονται στην Αθήνα να συνδέουν πρόσωπα με τον ΟΦΗ, λόγω γνωριμιών ή προσωπικών σχέσεων, και ένα παράδειγμα είναι η παραφιλολογία που επικρατούσε το 2019 για την έλευση του Δέλλα ως προπονητής – σενάριο που δεν ευδοκίμησε ποτέ και παρέμεινε μόνο ως θεωρία και τίποτα περισσότερο.

Όσον αφορά την τωρινή κατάσταση, προφανώς και θ’ ακολουθήσουν διεργασίες όλο αυτό το χρονικό διάστημα προκειμένου με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου να έχουν κορυφωθεί και να προχωρήσουμε στις επίσημες ανακοινώσεις. Όλα δείχνουν πως μέσα στο Νοέμβρη θα έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με υποψήφιους για την θέση του τεχνικού διευθυντή αφού είναι δεδομένο πως υπάρχουν επαφές ενώ ασφαλείς πληροφορίες λένε πως στην λίστα βρίσκονται και ονόματα από το εξωτερικό.

Στόχος του Μιχάλη Μπούση και του Μηνά Λυσάνδρου είναι να γίνει η καλύτερη επιλογή προκειμένου να χτιστεί σε βάσεις ο ΟΦΗ των επόμενων χρόνων και παράλληλα να υπάρχει μπροστά ο χρόνος μέχρι και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προκειμένου να έχει γίνει αξιολόγηση των αναγκών του ρόστερ και τι πρέπει να γίνει τον πρώτο μήνα του 2023.

Kοντολογίς, φαίνεται ότι μέσα στο Νοέμβρη, καλώς εχόντων των πραγμάτων, πρόκειται να έχουμε ανακοινώσεις για την πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή και αφού θα έχει γίνει εξονυχιστική διαδικασία που στόχος είναι να γίνει το καλύτερο για τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook