Σαχσανίδης: «Αγαπώ τον Βεζυρίδη και είναι δάσκαλος μου»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στενοχωρημένος εμφανίστηκε ο Φίλιππος Σαχσανίδης που το ντεμπούτο του με τον ΟΦΗ δεν συνδυάστηκε με νίκη ενώ χαρακτήρισε «δάσκαλο» τον Πολυχρόνη Βεζυρίδη.

Ο 23χρονος γκολκίπερ του ΟΦΗ μιλώντας στη NOVA τόνισε: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, μπορούσαμε να πάρουμε έστω την ισοπαλία έτσι όπως πήγε το παιχνίδι. Έκανα ντεμπούτο όμως είμαι στενοχωρημένος γιατί ήθελε να συνδυαστεί με νίκη. Σίγουρα μας στενοχωρεί αυτό το αποτέλεσμα όμως θα κάνουμε το παν για να βρούμε τον καλό μας εαυτό. Δεν θα έλεγα ότι έχουμε «κοιλιά» γιατί παρουσιάζουμε μια καλή εικόνα. Στην συνέχεια θα δούμε αν θα μας βγουν και τα αποτελέσματα. Το ματς ήταν κακό και από τις δύο ομάδες, ο Πανιώνιος ήταν τυχερός που σκόραρε από μια στημένη φάση. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά και θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να πάρουμε θετικά αποτελέσματα και θα έρθουμε στο «Γεντί Κουλέ» για να το πετύχουμε».

Ο Σαχσανίδης δεν ξέχασε και τον Πολυχρόνη Βεζυρίδη για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια: «Κάθε εβδομάδα δουλεύουμε σαν να μην υπάρχει αύριο. Ο κύριος Χανιωτάκης μας κρατάει πάντα σε καλή κατάσταση. Αγαπάω τον Βεζυρίδη και τον θεωρώ δάσκαλο μου».