Δεν παίζει ούτε το Σάββατο κόντρα στον ΟΦΗ ο Μιχάλης Σηφάκης

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στο ματς του πρώτου γύρου απουσίαζε λόγω τραυματισμού και σε αυτό του δευτέρου είναι τιμωρημένος.

Ο Ηρακλειώτης  γκολκίπερ του Αρη δεν θα αγωνιστεί ούτε στο ματς του δευτέρου γύρου, στο “Κλ. Βικελίδης”  το προσεχές Σάββατο κόντρα στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημίχρονου στο χθεσινό ματς στο “Γ. Καραϊσκάκης” του Αρη με τον Ολυμπιακό,  ο Αμπντούν έφυγε μόνος του και ο Σηφάκης τον ανέτρεψε με αποτέλεσμα να αντικρύσει την κόκκινη κάρτα. Αυτό σημαίνει οτι ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ θα λείψει και από τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον ΟΦΗ όπως είχε γίνει και στον πρώτο γύρο.

Στο 0-1 στο “Γεντί Κουλέ” στις 20 Νοεμβρίου βασικός τερματοφύλακας του Αρη στην νίκη του με 0-1 ήταν ο Βελλίδης πράγμα που αναμένεται να συμβεί και το Σάββατο.

Ο Σηφάκης δεν έπαιξε γιατί ήταν τραυματίας. Ταλαιπωρούνταν σχεδόν για ένα χρόνο από ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε ειδική κλινική στο Βέλγιο και ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου πέντε μήνες.

Να θυμίσουμε οτι το 1999 ο Σηφάκης πήρε μεταγραφή στον ΟΦΗ όπου μέχρι το 2002 αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα. Το 2002 κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, όπου αγωνίζεται μέχρι το 2007. Στα χρόνια αυτά ο Σηφάκης υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας 112 φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

 

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook