Θετικά είδαν στον ΟΦΗ την αναβολή του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με «καλό μάτι» είδαν στον ΟΦΗ την αναβολή του πρώτου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό μιας και η ομάδα θα έχει την ευκαιρία να ανασυνταχθεί αλλά και να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών (Βεζυρίδης, Μάντζιος).

Στις τάξεις της ομάδας υποδέχτηκαν θετικά την είδηση της αναβολής του ημιτελικού του Καραϊσκάκη που ήταν προγραμματισμένος για την επόμενη Τετάρτη (21 Μαρτίου) μιας και όταν θα γίνει το παιχνίδι, είναι δεδομένο ότι ο ΟΦΗ θα προλάβει να “γιατρέψει” τις πληγές του.

Όπως γίνεται κατανοητό, ο Νίκος Αναστόπουλος θα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στην διάθεση του τον Πολυχρόνη Βεζυρίδη μιας και αν γινόταν το παιχνίδι τότε ο “Βέζυ” θα απουσίαζε λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Συν τοις άλλοις, ο Βαγγέλης Μάντζιος θα είναι έτοιμος 100% μιας και μόλις αυτήν την εβδομάδα δείχνει να ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

Και βέβαια η αναβολή του πρώτου ημιτελικού θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα να ανασυνταχθεί και αγωνιστικά έπειτα από τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις που έχουν αφήσει τον ΟΦΗ εκτός νικών από τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook