Επαφές με τους παίκτες για υπογραφές και αδειοδότηση

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ ξεκινάνε μια σειρά επαφών με τους παίκτες της ομάδας ώστε να συλλέξουν υπογραφές από αυτούς για τον φάκελο της αδειοδότησης.

Η διαδικασία αυτή αν και θα γινόταν την προηγούμενη εβδομάδα λόγω κάποιων υποθέσεων πήγαν πίσω και η συλλογή υπογραφών θα ξεκινήσει σήμερα  για την τακτοποίηση των οφειλών που υπάρχει προς αυτούς μέχρι τις 31/12/2011, όπου μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία οι παίκτες θα πρέπει να είναι τακτοποιημένοι και να υπογράψουν για αυτό, καθώς το στοιχεί αυτό είναι απαραίτητο για την αδειοδότηση της ομάδας.

Στους παίκτες μέσα από συμφωνητικά γίνεται εκχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, χρήματα που θα λάβει ο ΟΦΗ μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Οι παίκτες είχαν ζητήσει ένα περιθώριο την προηγούμενη εβδομάδα όπου και εγινε η πρώτη συζήτηση με την διοίκηση της ομάδας για να ενημερώσουν τους δικηγόρους τους και τώρα θα απαντήσουν για το αν αποδέχονται ή όχι.  Οι άνθρωποι της ομάδας είναι αισιόδοξοι πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα από τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ καθώς οι περισσότεροι είναι θετικοί, ενώ και οι όποιες επιφυλάξεις υπάρχουν από ορισμένους δεν αναμένεται να φέρουν πρόβλημα στην ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook