Μπελεβώνης: «Όνειρο η πορεία του ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Όνειρο» χαρακτήρισε την πορεία του ΟΦΗ ο Μάκης Μπελεβώνης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 που επανέλαβε ότι το καλοκαίρι πρόκειται να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ο αρχηγός του Παναιτωλικού και πρώην αρχηγός της Κρητικής ομάδας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στο γήπεδο του Athletic” και αναφερόμενος στην φετινή πορεία της ομάδας είπε πως “η πορεία του ΟΦΗ είναι όνειρο. Μιλάω με κάποια παιδιά από την ομάδα και γνωρίζω τα προβλήματα. Εχει όμως καλή ομάδα και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Εύχομαι πραγματικά ο ΟΦΗ να βρεί τις οικονομικές λύσεις γιατί είναι κρίμα. Είναι μια μεγάλη ομάδα. Εζησα τόσα χρόνια εκεί και ξέρω. Είναι κρίμα να μην υπάρχει κάποιος να μπεί μπροστά και να βοηθήσει αυτήν την ομάδα. Εύχομαι στον ΟΦΗ ότι καλύτερο. Μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, νομίζω ότι δύσκολα θα κυνηγήσει τον στόχο των πλέι-όφ, αλλά του δίνω τύχη στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο”.

Παράλληλα, ο Μάκης Μπελεβώνης τόνισε ότι θα “κρεμάσει τα παπούτσια του” το ερχόμενο καλοκαίρι βάζοντας τέλος σε μια μεγάλη καριέρα… “Εφτασε πλέον το τέλος για μένα. Το έχω αποφασίσει. Το καλοκαίρι σταματάω. Αυτό που θέλω είναι η ομάδα να μείνει στην κατηγορία γιατί το αξίζει. Θέλω να συνδιάσω την αποχώρηση μου από το ποδόσφαιρο με την παραμονή του Παναιτωλικού και όχι με άσχημο τρόπο. Ελπίζω να τα καταφέρουμε τελικά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook