«Τσουνάμι» αλλαγών στην 11αδα κόντρα στον Άρη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι επιστροφές των Μάντζιου, Παπουλή «λύνουν τα χέρια» του Νίκου Αναστόπουλου που ετοιμάζει πολλές αλλαγές στην 11αδα για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον Άρη.

Ο Βαγγέλης Μάντζιος και ο Φώτης Παπουλής θα βρίσκονται ξανά στην διάθεση του τεχνικού του ΟΦΗ και αναμένεται να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο αλλά και κρίσιμο παιχνίδι.

Απεναντίας, ο «Αναστό» δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Βεζυρίδη και τον τιμωρημένο Ταυλαρίδη όπου τις θέσεις τους θα πάρουν οι Σαχσανίδης, Σόουζα με τον Βραζιλιάνο να έχει δείξει αρκετά θετικά δείγματα στις μέχρι τώρα εμφανίσεις του.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ είναι πολύ πιθανό να βρεθεί ξανά στην 11αδα του ΟΦΗ ο Μπόλντισαρ Μποντόρ. Ο Ούγγρος αμυντικός μέσος έχει περιοριστεί σε ρόλο «κομπάρσου» στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος – αντιμετωπίζοντας βέβαια και προβλήματα τραυματισμών – ενώ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι τελευταία φορά που βρέθηκε στο αρχικό σχήμα ήταν στις 11 Δεκεμβρίου κόντρα στον Παναιτωλικό.

Παρ’ όλα αυτά, δεν αποκλείεται να επανέλθει στο βασικό σχήμα παίρνοντας την θέση – πιθανότατα – του Ματίας Βερόν.

Από εκεί και πέρα, θεωρείται δεδομένη η παρουσία των Μπούρμπου, Γεωργίου ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί ο Πίτσος από τον Βάντο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook