Στην τελική ευθεία για Άρη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Άρη.

Με προπόνηση που θα γίνει σήμερα το απόγευμα θα συνεχιστεί η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον παιχνίδι με τον Άρη. Ο Νίκος Αναστόπουλος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε δύο σημαντικές επιστροφές, καθώς Μάντζιος και Παπουλής που έλειπαν για διαφορετικούς λόγους στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, με τον πρώτο να απουσιάζει λόγω τραυματισμού και τον δεύτερο λόγω καρτών. Και οι δύο τους όπως όλα δείχνουν θα βρίσκονται στην ενδεκάδα της ομάδας, με τον ΟΦΗ έπειτα από αρκετό καιρό να δυναμώνει αρκετά στην γραμμή κρούσης του.

Οι “ασπρόμαυροι” μετράνε μόλις ένα βαθμό στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και έτσι βασικός στόχος της ομάδας είναι να επιστρέφει στις νίκες έπειτα από τις 4/2 όπου και τότε ο ΟΦΗ είχε επικρατήσει με 0-1 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, ή στην χειρότερη περίπτωση να φύγει με τον βαθμό στην Θεσσαλονίκη.

Μοναδικές απουσίες για τον ΟΦΗ για το παιχνίδι με τους “κιτρινόμαυρους” αναμένεται να είναι οι Βεζυρίδης και Ταυλαρίδης, καθώς ο πορτιέρο του ΟΦΗ να είναι τραυματίας, ενώ ο κεντρικός αμυντικός τιμωρημένος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook