Προσοχή και συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό ζήτησε ο Αναστόπουλος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Nικος Αναστόπουλος είδε τον Μηνά Πίτσο να λαμβάνει κανονικά μέρος στην σημερινή προπόνηση και να είναι στην διάθεση του για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη. Συγκέντρωση και προσοχή ζήτησε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Αποκλειστικά σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής αφιερώθηκε το πρόγραμμα της ημέρας στους «ασπρόμαυρους», ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας για την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον Άρη. Ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας στους παίκτες του ζήτησε προσοχή και συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό ώστε η ομάδα να μην πετάξει για άλλο ένα παιχνίδι χρόνο και βρεθεί προ εκπλήξεων. Ο τεχνικός του ΟΦΗ έδωσε ιδιαίτερη σημασία στον τομέα της τακτικής και ήταν ιδιαίτερα σχολαστικός και στις μικρές λεπτομέρειες ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που διέκοψε την προπόνηση στο δίτερμα ώστε να εκτελεστούν απολύτως σωστά αυτά που ζήτησε από τους παίκτες του.

Για το παιχνίδι του Σαββάτου ο Νίκος Αναστόπουλος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε δύο σημαντικές επιστροφές, καθώς Μάντζιος και Παπουλής που έλειπαν για διαφορετικούς λόγους στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, με τον πρώτο να απουσιάζει λόγω τραυματισμού και τον δεύτερο λόγω καρτών. Και οι δύο τους όπως όλα δείχνουν θα βρίσκονται στην ενδεκάδα της ομάδας, με τον ΟΦΗ έπειτα από αρκετό καιρό να δυναμώνει αρκετά στην γραμμή κρούσης του. Στην διάθεση του Αναστόπουλου είναι και ο Πίτσος, ο οποίος μετά την χθεσινή προπόνηση όπου δεν έλαβε μέρος λόγω ενοχλήσεων ακολούθησε κανονικά το σημερινό πρόγραμμα.

Με προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής στις 5.30 μ.μ. στο Βαρδινογιάννειο, οι παίκτες του ΟΦΗ θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου και μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Η αποστολή του ΟΦΗ το βράδυ της Παρασκευής θα «πετάξει» απευθείας από το Ηράκλειο για το αεροδρόμιο «Μακεδονία», ενώ η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για το πρωί της ερχόμενης Κυριακής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook