Βλέπει Παπουλή ο ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην λίστα του ΠΑΟΚ φαίνεται να βρίσκεται ο Φώτης Παπουλής σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Φώτη Παπουλή έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον από την εγχώρια αγορά με τον Ατρόμητο να είναι η πρώτη ομάδα που ακούστηκε πως ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Τώρα μετά από καιρό επανέρχεται ξανά το όνομα του ΠΑΟΚ το οποίο είχε παίξει και αυτό ως ένας από τους ενδιαφερόμενους για τον 27χρονο επιθετικό.Όλα αυτά λίγες μέρες μετά την συνέντευξη του Φώτη Παπουλή, ο οποίος επανέλαβε πως θα ήθελα και τη νέα σεζόν να φοράει την φανέλα του ΟΦΗ.

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ έχει ρίξει το βάρος του στο φάκελο της αδειοδότησης, καθώς ήδη έχει χτυπήσει το “καμπανάκι” από την UEFA, η οποία έχει επί-τήρηση την ομάδα ομάδα του “δικεφάλου” δημοσιεύματα φέρουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ενδιαφέρεται για τον παίκτη.

Οι εμφανίσεις του Φώτη Παπουλή, ο οποίος κάνει μία πολύ καλή χρονιά στον ΟΦΗ έχοντας ως τώρα 22 συμμετοχές και 6 τέρματα κεντρίζουν  το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα,  τα οποία αναφέρουν πως μέσω τρίτων έχει μεταφερθεί η πολύ καλή άποψη για τον παίκτη στο πρόσωπο του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook