Μανούσος: “Χαίρομαι πραγματικά που πηγαίνει καλά ο 0ΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Γιώργος Μανούσης, σε συνέντευξη του μίλησε μεταξύ άλλων και για την πρώην ομάδα του και το διάστημα που φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ ενώ παράλληλα τόνισε πως χαίρεται να βλέπει τον ΟΦΗ να πηγαίνει καλά.

Aναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μανούσος μιλώντας στο flnews.gr αναφερόμενος στον ΟΦΗ

Η πορεία σου από τον Αιολικό στον ΟΦΗ και από εκεί πίσω πάλι στο νησί σου πως ήρθε;

«Θεωρώ πως δεν πήγα στον ΟΦΗ στην καλύτερη στιγμή της ομάδας. Μετά από μια καλή χρονιά δική μου στην Α’ Εθνική υποβιβαστήκαμε και ακολούθησε και ένας σοβαρός τραυματισμός που με κράτησε εκτός. Ζήσαμε πολλά σε αυτά τα χρόνια στον ΟΦΗ, ειδικά την τρίτη χρονιά τα προβλήματα αυξήθηκαν και μειώθηκε ο σεβασμός προς το πρόσωπο μου από ανθρώπους μέσα στην ομάδα, όχι από τον προπονητή μου. Θεώρησα πως για δικό μου καλό έπρεπε να φύγω. Χρειαζόμουν να δουλέψω και να πάρω συμμετοχές ώστε να διακριθώ και να διεκδικήσω πάλι την μεταγραφή μου σε μια ομάδα της πρώτης κατηγορίας».

Παρακολουθείς τον ΟΦΗ;

«Χαίρομαι πραγματικά που πηγαίνει τόσο καλά η ομάδα και έχει αυτή την πορεία στην επιστροφή της. Εύχομαι με την καρδιά μου να μπει στα πλέι οφς διότι το αξίζουν τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και ο πολύ καλός προπονητής που έχει».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook