Με 20 παίκτες στην Θεσσαλονίκη ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με 20 παίκτες θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη ο ΟΦΗ με σκοπό να φύγει από την συμπρωτεύουσα με το τρίποντο. Δίλημμα η συμμετοχή του Μάντζιου στην ενδεκάδα.

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Άρη με τον Νίκο Αναστόπουλο να παίρνει στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές. Ο τεχνικός του ΟΦΗ έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο τομέα της τακτικής, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και σπριντ.

Για την αυριανή αναμέτρηση ο Νίκος Αναστόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βεζυρίδη και Ταυλαρίδη, με τον πρώτο να είναι τραυματίες, ενώ ο  αμυντικός του ΟΦΗ θα εκτίσει την 1 από τις 2 αγωνιστικές της ποινής που του έχουν επιβληθεί λόγω της συμπλήρωσης 7 καρτών στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες που έχουν επιλεγεί για την αποστολή είναι οι:

Σαχσανίδης, Ξενοδόχωβ, Βερόν, Ζαχαράκης, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Μάντζιος, Σίσιτς, Ουκάρ, Γεωργίου, Καμπάνταης, Πίτσος, Παπουλής, Μποντόρ, Σόουζα, Μπούρμπος, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ.

Ο Νίκος Αναστόπουλος με αφορμή τον ορισμό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό φαίνεται να αναπροσαρμόζει τα σχέδια του και να αφήνει τον Μάντζιο στον πάγκο. Ο παίκτης είναι έτοιμος, ωστόσο το γεγονός πως ακολουθούν λίγες μέρες για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μετά από αυτό με τον Άρη φαίνεται να κάνουν τον Νίκο Αναστόπουλο να θέλει να προστατέψει τον παίκτη και να τον αφήνει στο πάγκο. Αυτός που επιστρέφει σίγουρα στην ενδεκάδα είναι ο Παπουλής, πιθανότητες για επιστροφή έχει και ο Μποντόρ, ενώ μια θέση φαίνεται να παίζεται στο αριστερό άκρο της ομάδας ανάμεσα σε Βάντο και Πίτσο.

Έτσι ένα πιθανό σχήμα για τον ΟΦΗ είναι αυτό με τους Σαχσανίδη, Μπούρμπο, Γεωργίου, Σόουζα, Βάντο(Πιτσος), Βερόν, Ζόρντι Λόπεζ,Kάλαιτζιτς, Σίσιτς, Παπουλής, Καμπάνταης. Πιθανότητες για να ξεκινήσει το παιχνίδι έχουν και οι Χόρχε Λόπεζ,Μποντόρ.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα «πετάξει» για το αεροδρόμιο Μακεδονία στις 21:20 και θα επιστρέψει στο Ηράκλειο το πρωί της Κυριακής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook