Ο “πρωταγωνιστής” Πιλάβιος και ο “κομπάρσος” Παναθηναϊκός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το θέατρο του παραλόγου με βασικό “πρωταγωνιστή” τον Πιλάβιο και άξιο… κομπάρσο τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται.

Σαν “συνεταιράκια” έχουν βάλει στην μέση τον ΟΦΗ και κατ’ επέκταση το Ελληνικό ποδόσφαιρο και το χτυπούν αλύπητα μέσα από μια απεγνωσμένη προσπάθεια, ο δε πρόεδρος της ΕΠΟ να δείξει ότι τα έχει καλά με όλους και οι δε “πράσινοι” να κάνουν τους οπαδούς τους να πιστέψουν ότι, ως διορισμένοι υπάλληλοι, κάνουν καλά την δουλειά τους.

Ο Παναθηναϊκός αν και έχει το ντέρμπι μπροστά του, δείχνει να τον απασχολεί κυρίως η αναμέτρηση του στο Γεντί Κουλέ. Εδώ και εβδομάδες έχει βάλει τα “μεγάλα μέσα” για να τιμωρηθεί η έδρα του ΟΦΗ και αφού δεν τα κατάφερε, ασχολήθηκε με το πώς δεν θα γίνει η αλλαγή του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Στο δεύτερο σκέλος τα κατάφερε με την συνδρομή της ΕΠΟη οποία πριν δύο ημέρες ανέβαλε τον αγώνα Κυπέλλου των ημιτελικών, χωρίς να γνωρίζει αν προκριθεί ο Ολυμπιακός (!) και μόλις ήρθε ο αποκλεισμός των Πειραιωτών, έσπευσε να ορίσει το ματς για να δείξει ότι δεν κάνει… διαχωρισμούς.

Και εδώ μπαίνει ο ΟΦΗ. Ποιος τον σκέφτηκε τον ΟΦΗ κ. Πιλάβιε; Τι είναι ο ΟΦΗ, μπαλάκι του πινγκ πονγκ, να τον στέλνετε όπου θέλετε εσείς ή το “τσιράκι” που δεν μιλάει στις “ταρζανιές” σας; Ας ορίσετε κ. Πιλάβιε όποτε θέλετε το ματς, ή καλύτερα όποτε “βολεύει” τον εντολέα σας, αλλά έστω να το μαθαίνουμε καμιά βδομάδα πριν, για να κάνουμε και εμείς, έστω ένα πρόχειρο προγραμματισμό.

Γιατί αν δεν το ξέρετε ο ΟΦΗ παίζει και στο… πρωτάθλημα, οπότε δεν γίνεται βράδυ Παρασκευής να μαθαίνει ότι έχει ματς και την ερχόμενη Τετάρτη. Και μάλιστα την στιγμή που και τα δύο είναι εκτός έδρας. Τι προγραμματισμό να κάνει ο Αναστόπουλος την ύστατη ώρα; Να προφυλάξει παίκτες για το Κύπελλο ή να τους βάλει όλους με τον Άρη και μετά όσοι… μείνουν να παίξουν στοΚαραϊσκάκη; Όπως και να έχει πάντως το σίγουρο είναι ότι με τον Παναθηναϊκό θα είναι κουρασμένοι, όπως θέλουν οι φίλοι σας. Κουρασμένοι αλλά και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ. Να τους το πείτε.

Και για να μην μας πείτε καμιά αστεία δικαιολογία, όντως το αρχικό πρόγραμμα είχε για τον ΟΦΗτρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα (Άρης, Ολυμπιακός, ΠΑΟ), αλλά όταν το γνωρίζεις κάνεις και τον κατάλληλο προγραμματισμό. Αντίθετα ήρθε η αναβολή χωρίς να το ξέρει ο ΟΦΗ και τώρα ήρθε ο ορισμός επίσης χωρίς να δοθεί καμία σημασία στον ΟΦΗ. Και εσείς μπορεί να τα έχετε πλέον με όλους καλά, αλλά δεν τα έχετε καλά με το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Όσο για τον Παναθηναϊκό ότι και να πεις είναι λίγο. Η πίεση που άσκησε απέφερε καρπούς αλλά οι παράγοντες του θα πρέπει να ξέρουν ότι τα καλύτερα…. Γκολ μπαίνουν στα γήπεδα. Και ειδικότερα στο… Γεντί Κουλέ.

Ως εδώ και μη παρέκει. Να ξέρετε πάντως πως ο κόσμος του ΟΦΗ δεν τρώει κουτόχορτο και βράζει από οργή…


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook