Πως το “Χ” της Κατερίνης επηρεάζει την βαθμολογία των πλέι-οφ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το χειρότερο από το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πιερικό δεν είναι η απώλεια της νίκης αλλά το ότι το “Χ” στέρησε από την ομάδα έναν βαθμό εν όψει των πλέι-οφ. Το gentikoule.gr σας παρουσιάζει το καλύτερο και το χειρότερο σενάριο εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής.

Από την στιγμή που το παιχνίδι της Κατερίνης θα τελείωνε με νίκη του ΟΦΗ, τότε οι παίκτες του Αναστόπουλου θα διατηρούσαν τρεις βαθμούς διαφορά από Τρίκαλα, Λεβαδειακό και τέσσερις από την Δόξα Δράμας. Όμως, το γκολ του Κοντεών είχε ως αποτέλεσμα να χάσει ο ΟΦΗ έναν σημαντικό βαθμό.

Ωστόσο, ακόμα και τώρα όλα παραμένουν ανοικτά όμως πλέον ο ΟΦΗ δεν εξαρτάται μόνο από τις δικό του παιχνίδι αλλά και από τους υπόλοιπους. Παρ’ όλα αυτά, εκείνος πρέπει να κάνει το χρέος του απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα περιμένοντας τα αποτελέσματα των άλλων αναμετρήσεων.

Το gentikoule.gr σας παρουσιάζει το καλύτερο σενάριο για την τελευταία αγωνιστική το οποίο είναι…

Νίκη του ΟΦΗ και ήττες των Τρικάλων, Λεβαδειακού, Δόξας Δράμας. Τότε ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει με 4 βαθμούς, με 1 τα Τρίκαλα και ο Λεβαδειακός.

Η Δόξα Δράμας σε κάθε περίπτωση δεν θα έχει βαθμό αφού μπαίνει στα πλέι – οφ ως τελευταία.

Το χειρότερο σενάριο είναι…

Ήττα του ΟΦΗ, νίκες των Τρικάλων, Λεβαδειακού και ήττας της Δόξας Δράμας. Τότε ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει με 3 βαθμούς και με 2 τα Τρίκαλα και ο Λεβαδειακός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook