Σόουζα: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο του ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ντένις Σόουζα μιλώντας στη ΝΟVA μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Άρη στάθηκε στην πορεία που έχει κάνει ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα αλλά και στην σημασία του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

«Ήρθαμε για να παίξαμε ποδόσφαιρο και γνωρίζαμε ότι ο Άρης ήταν επικίνδυνος στις στημένες φάσεις. Είναι πολύ σημαντικός ο αγώνας της Τετάρτης, δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι στα τελευταία 5 παιχνίδια και πρέπει να δούμε τον αγώνα κυπέλλου» είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός που επίσης σχολίασε για το παιχνίδι με τον Άρη: «Το σημαντικό είναι ότι παραμείναμε συμπαγείς από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να επικεντρωθούμε στην συνέχεια ώστε να ξεπεράσουμε τους τελευταίους αγώνες».

Τέλος, έκανε και τον μέχρι τώρα απολογισμό της ομάδας λέγοντας πως: «Σκοπός του ΟΦΗ από την αρχή ήταν να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ήρθαμε στην ομάδα παίκτες από διάφορα σημεία του αγώνα, κάναμε μια προσπάθεια και πιστεύω ότι τα καταφέραμε. Θέλουμε να πάμε ψηλότερα και να δώσουμε χαρά στον κόσμο του ΟΦΗ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook