Το επιθετικό «μπλακ – άουτ» του ΟΦΗ μέσα στο 2012

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη από τις αρχές Φλεβάρη και μετά με το πρόβλημα να είναι εμφανές στον επιθετικό τομέα. Το Gentikoule αναλύει το «μαύρο κουτί» της πορείας του ΟΦΗ στον δεύτερο γύρο.

Ο ΟΦΗ δεν κέρδισε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι και ασφαλώς η πορεία του στα τελευταία παιχνίδια έχει ταρακουνήσει την τεχνική ηγεσία αλλά και τον κόσμο της ομάδας. Και μπορεί οι παίκτες του Αναστόπουλου να συνεχίζουν να αποδίδουν καλά σε ότι έχει να κάνει με τον ανασταλτικό τομέα ωστόσο στην επίθεση ο ΟΦΗ «πονάει» αφού δεν «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα.

Βέβαια, στο παραπάνω γεγονός έχει συντελέσει και ο τραυματισμός του Βαγγέλη Μάντζιου που από το Νοέμβρη και μετά αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με αποτέλεσμα να μην δώσει συνέχεια στους ρυθμούς των πρώτων αγωνιστικών.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει πετύχει μόλις 7 γκολ στα τελευταία παιχνίδια εν αντιθέσει με τον πρώτο γύρο όπου είχε σκοράρει 16 φορές!

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι Μάντζιος, Σίσιτς και Παπουλής έχουν πετύχει τα 13 από τα 23 γκολ του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα όμως και οι τρεις δεν έχουν σκοράρει τις τελευταίες 40 ημέρες!

Αναλυτικά, τα τελευταία γκολ που πέτυχαν οι 3 ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ

Μάντζιος – Κόντρα στον Λεβαδειακό
Σίσιτς – Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης
Παπουλής – Κόντρα στον Εργοτέλη

Η γραμμή κρούσης του ΟΦΗ έχει αποτυπωθεί από την εικόνα των τριών παραπάνω ποδοσφαιριστών που όταν δεν σκοράρουν η ομάδα δεν… «σταυρώνει» βαθμό!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook