Ακίνδυνος και χωρίς φαντασία ο ΟΦΗ κόντρα στον Άρη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το απόλυτο μηδέν δημιούργησε ο ΟΦΗ κόντρα στον Άρη αλλά και η έλλειψη σχεδίου δημιουργικά ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν στο παιχνίδι της ομάδας όπως αποτυπώνεται και από τα στατιστικά.

Το πιο κραυγαλέο σημείο της στατιστικής υπηρεσίας που δείχνει και το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα είναι το μόλις 1 σουτ (!!) που έκαναν οι παίκτες του ΟΦΗ προς την εστία του Μάρκου Βελλίδη!

Εν αντιθέσει με τα 9 σουτ των παικτών του Άρη, η μοναδική καταγραφή φάσης από πλευράς ΟΦΗ ήταν ένα σουτ που έγινε από την πλευρά των παικτών του Αναστόπουλου, κάτι που αποτυπώνει και την “μηδενική” επιθετικότητα της ομάδας.

Συν τοις άλλοις, για ακόμα ένα παιχνίδι – δεύτερο στην σειρά μετά από αυτό με τον Πανιώνιο – οι παίκτες του ΟΦΗ προσπάθησαν να γίνουν επικίνδυνοι μέσα από “γεμίσματα” επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο επίθεσης 22 φορές εν αντιθέσει με τον Άρη που επέλεξε να επιτεθεί κατά μέτωπο παίζοντας με κάθετες πάσες.

Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Φίλιππος Σαχσανίδης απειλήθηκε ελάχιστα μιας και από τα 9 σουτ των γηπεδούχων, τα 2 υποχρέωσαν τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να επέμβει ενώ γενικά είχε ένα ήσυχο απόγευμα.

Επίσης, αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι για ακόμα μια φορά, απουσίασε η καλή κυκλοφορία της μπάλας με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει ελάχιστες φορές από τα πόδια των κεντρικών του μέσων με τον Μποντόρ να έχει τις περισσότερες μεταβιβάσεις (5).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook