Εβδομάδα-πρόκληση για τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την ευκαιρία να βάλει στην θέση του τους δύο “αιώνιους” του Ελληνικού ποδοσφαίρου μέσα σε μία εβδομάδα έχει ο ΟΦΗ, ο οποίος μέσα σε λίγες μέρες θα αγωνιστεί με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό σε πολύ σημαντικά ματς για κύπελλο και πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Το παιχνίδι της Τετάρτης να είναι σε πρώτη μοίρα καθώς ο ΟΦΗ παίζει ουσιαστικά την θέση του στον τελικό, καθώς με ένα καλό αποτέλεσμα και σε ένα καυτό “Γεντί Κουλέ” στον επαναληπτικό μπορεί να κλείσει εισιτήριο για τον τελικό έπειτα από το 1990 που βρέθηκε για τελευταία φορά. Ο ΟΦΗ  παράλληλα όμως σε δύο ματς που αποτελούν, το δίχως άλλο, πρόκληση έχει την ευκαιρία να βουλώσει στόματα. Κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΟΦΗ έχει την ευκαιρία εκτός από το να διακριθεί στον θεσμό να χαλάσει τα σχέδια του Ολυμπιακού για φιέστα την Τετάρτη και κατάκτηση του νταμπλ όπως κάνουν λόγου εφημερίδες και σάιτ που πρόσκεινται στους “ερυθρόλευκους”. Απέναντι στον Παναθηναϊκό ο ΟΦΗ μπορεί να δώσει απαντήσεις σε εκείνους που ενώ παιζόντουσαν παιχνίδια εις βάρος του και στην πλάτη του, έκαναν λόγω για ειδική μεταχείριση(!)  και είχαν το θράσος να μιλούν για εύνοια!

Εβδομάδα πρόκληση για τον ΟΦΗ που μπορεί να δώσει απαντήσεις, να ξαναζεστάνει για τα καλά τον κόσμο και να αφήσει πίσω του τα αρνητικά αποτελέσματα εδώ και 1,5 μήνα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook