Επιστρέφει στην 11αδα ο Μάντζιος μετά από 2 μήνες

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έπειτα από τις 28 Ιανουαρίου, ο Μάντζιος δηλώνει ξανά παρόν στην 11αδα και ο ΟΦΗ αλλάζει μορφή σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Άρη.

Ο 29χρονος επιθετικός είναι πλέον πανέτοιμος και αισθάνεται υγιής 100%, είδηση που είναι η πιο ευχάριστη στο στρατόπεδο του ΟΦΗ τον τελευταίο καιρό όπου η ομάδα μετράει ένα αρνητικό σερί αποτελεσμάτων.

Έπειτα από αρκετό καιρό, η τριάδα στην επίθεση του ΟΦΗ θα αποτελείται από τους Μάντζιο, Σίσιτς, Παπουλή μιας και οι τρεις τους έχουν «τραβήξει το κουπί» στο σκοράρισμα κατά την διάρκεια της φετινής σαιζόν. Βεβαίως, την θέση του τερματοφύλακα θα καλύψει ο Φίλιππος Σαχσανίδης μετά τον τραυματισμό του Πολυχρόνη Βεζυρίδη που τέθηκε νοκ άουτ λόγω της υποτροπής του τραυματισμού του.

Όπως όλα δείχνουν, στην μεσαία γραμμή θα παραμείνει ο Bερόν που μαζί με τους Τζόρντι Λόπεζ, Κάλαϊτζιτς θα αποτελούν την τριάδα των κεντρικών μέσων.

Τα πλάνα του Αναστόπουλου αλλάζουν στην άμυνα μετά τον τραυματισμό του Μπούρμπου καθώς στο δεξί άκρο θα αγωνιστεί ο Γαλανόπουλος και στο αριστερό ο Πίτσος ενώ επιστρέφει στην 11αδα ο Ταυλαρίδης όπου μαζί με τον Γεωργίου θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook