Σίσιτς: «Ζούμε όνειρο και θέλουμε να πάει μέχρι τέλος»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μίρνες Σίσιτς με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ δεν έκρυψε την μεγάλη επιθυμία όλων των παικτών για να βρεθούν στον τελικό πλέκοντας το εγκώμιο των φιλάθλων της ομάδας.

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ είπε αρχικά πως: «Ζούμε ένα όνειρο που θέλουμε να ολοκληρωθεί έως το τέλος, δηλαδή να βρεθούμε στο τελικό της διοργάνωσης. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο απέναντι στη καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, όμως εμείς ελπίζουμε».

Ο «Σίλε» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους φιλάθλους του ΟΦΗ τονίζοντας πως: «Ο κόσμος της ομάδας είναι καταπληκτικός. Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και φυσικά είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι του. Ολοι εμείς οι παίκτες ζούμε ένα όνειρο που θέλουμε να πάει έως το τελικό. Ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο όταν έχεις απέναντι σου την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας τον Ολυμπιακό. Όμως εμείς έχομε δικαίωμα να ονειρευόμαστε, ακόμη κι αν η ομάδα μας προέρχεται από εκτός έδρας ήττα. Η συμμετοχή του ΟΦΗ στο τελικό του κυπέλλου είναι σαν όνειρο που θέλουμε να ζήσουμε και να προσφέρουμε αυτή τη μεγάλη χαρά στους φιλάθλους μας».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 31χρονος στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ

Τι σημαίνει για σας τους παίκτες η συμμετοχή σας στην ημιτελική φάση του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδας;
«
Είναι τεράστια ηθική ικανοποίηση. Ξέρουμε σε ποια ομάδα βρισκόμαστε. Ολοι οι παίκτες καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια από την έναρξη του πρωταθλήματος και το γεγονός ότι καταφέραμε να φέρουμε τον ΟΦΗ στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Όμως εμείς δεν θέλουμε να μείνουμε μόνο σ αυτό. Θέλουμε να πάμε στο τελικό της διοργάνωσης. Ξέρουμε ότι απέναντι μας είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας που έχει πολλούς καλούς παίκτες και φυσικά δίνουν πολλές λύσεις στην ομάδα τους. Όμως στο ποδόσφαιρο κάθε αγώνας ξεκινάει από το 0-0. Κι αυτό που έχει μεγάλη σημασία για μας είναι να μπορέσουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα τέτοιο που να μας δίνει ελπίδες πρόκρισης στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει στο Ηράκλειο».

 Σε ποιους τομείς πιστεύεις ότι θα πρέπει να προσέξετε αύριο στο «Γ.Καραϊσκάκης»;
«Όταν έχεις απέναντι σου την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας το πρώτο που θα πρέπει να προσέξουμε είναι να έχουμε πολύ καλή συγκέντρωση. Από το πρώτο έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να πιστέψουμε ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα.  Ο Ολυμπιακός έχει την ικανότητα από ανύπαρκτη ευκαιρία να σκοράρει. Συγχρόνως εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε πάση  θυσία να σκοράρουμε όπως έγινε στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέξουμε τη συνολική αμυντική μας λειτουργία. Παράλληλα θα πρέπει να έχουμε πολύ καλή συγκέντρωση και να αξιοποιήσουμε τις όποιες ευκαιρίες θα δημιουργήσουμε».