Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες για την αδειοδότοση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες της ΔΕ της ΠΑΕ ώστε μέχρι τις 4 Απριλίου να έχει κατατεθεί ένας πλήρης φάκελος που θα δώσει στον ΟΦΗ την αδειοδότηση της επόμενης περιόδου.

Μέχρι στιγμής αναζητούν στον ΟΦΗ την κατάλληλη “φόρμουλα” μέσω της οποίας θα έρθει το ρευστό που θα “κλείσει” τις τελευταίες τρύπες που αφορούν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του συλλόγου.

Το ευχάριστο είναι ότι οι παίκτες του ΟΦΗ βάζουν, ΞΑΝΑ, πλάτη ώστε η ομάδα να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση της μιας και έχουν συμφωνήσει  σε όλα που αφορούν τις οφειλές προς εκείνους. Η αποπληρωμή των οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα γίνει μέσα από την εκχώριση των χρημάτων που αφορούν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης περιόδου και όπως είναι φυσιολογικό αυτό το ποσό αγγίζει το 1 εκ. ευρώ.

Στην αντίπερα όχθη υπάρχουν και κάποιες υποθέσεις που δυσκολεύουν αρκετά τους ανθρώπους του ΟΦΗ και η αλήθεια είναι ότι στην Κρητική ομάδα εκφράζουν την δυσπιστία τους, σχετικά με τις προθέσεις που έχουν. Παρ’ όλα αυτά, εκφράζουν την πίστη τους και την αισιοδοξία τους ότι δεν πρόκειται να παρουσιαστεί πρόβλημα και μέσα στο επόμενο 10ημερο θα έχουν ξεπεραστεί και τα τελευταία προβλήματα…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook