«Ράκος» ψυχολογικά ο Βεζυρίδης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο χαμηλότερο σημείο βρίσκεται η ψυχολογία του Πολυχρόνη Βεζυρίδη μετά το έγγραφο που πήρε στα χέρια του ενώ την ίδια ώρα δεκάδες φίλοι του ΟΦΗ του συμπαραστέκονται.

Ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης ενημερώθηκε και επίσημα από το ΕΣΚΑΝ το μεσημέρι της Τρίτης και όπως ήταν φυσιολογικό «έπεσε από τα σύννεφα» ενώ  την ίδια ώρα έλεγε στους ανθρώπους του ΟΦΗ ότι είναι αθώος 100%.

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο γκολκίπερ του ΟΦΗ έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, γεγονός που τον έκανε ακόμα χειρότερα μιας και το προηγούμενο διάστημα είχε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να είναι έτοιμος στα μεγαλύτερα παιχνίδια όλης της χρονιάς!

Την ίδια ώρα πάντως, ο κόσμος του ΟΦΗ δείχνει ότι στέκεται στο πλευρό του Πολυχρόνη Βεζυρίδη καθώς δεκάδες φίλαθλοι της ομάδας «γράφουν» στον τοίχο του στο facebook όπου του εύχονται δικαίωση και γρήγορη επιστροφή στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Όπως γίνεται κατανοητό, σε περίπτωση που βρεθεί θετικό και το δεύτερο δείγμα του ελέγχου στον οποίο υποβλήθηκε, τότε μπαίνει τέλος όχι μόνο στην παρουσία του στον ΟΦΗ αλλά και στην καριέρα του μιας και ήδη βρίσκεται στα 38…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook