Αναστόπουλος: «Το 1-0 μας αφήνει ελπίδες και θα το παλέψουμε στο ‘’Γεντί Κουλέ’’»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας τονίζοντας ότι κάθε παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό. “Το θέμα θα το λύσουμε εκ των έσω” είπε για την υπόθεση Βεζυρίδη.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε αρχικά πως «γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι και έγινε ακόμα πιο δύσκολο μετά από κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής» και στην συνέχεια αναφερόμενος στην ρεβάνς του «Γεντί Κουλέ» τόνισε: «Το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός και σταθήκαμε αξιοπρεπέστατα απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Το 1-0 μας αφήνει ελπίδες και θα το παλέψουμε στο «Γεντί Κουλέ». Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και για την προσήλωση τους. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και εκεί στρέφουμε την προσοχή μας».

Παράλληλα, είπε ακόμα: «Κάθε παιχνίδι θα είναι ξεχωριστό. Άλλο παιχνίδι ήταν το σημερινό και άλλο θα είναι αυτό που θα γίνει σε 15 ημέρες. Αν παρασυρθείς, τότε μπορεί και να έχεις πρόβλημα. Μπούρμπος, Σίσιτς, Γαλανόπουλος όμως τα παιδιά έδωσαν το 200% των δυνατοτήτων τους».

Ο Νίκος Αναστόπουλος απαντώντας για τον τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ είπε: «Ποτέ δεν μπορείς να προδικάσεις ένα αποτέλεσμα. Πάντα σκοπός είναι η νίκη. Αν δεν είσαι πειθαρχημένος και συγκεντρωμένος, τότε μπορεί να έχεις πρόβλημα. Κάθε παιχνίδι θα είναι ξεχωριστό και διαφορετικό. Άλλο ήταν το παιχνίδι στο πρωτάθλημα, άλλο το σημερινό και άλλο αυτό που θα γίνει σε 15 μέρες» ενώ για την υπόθεση του Πολυχρόνη Βεζυρίδη απάντησε λέγοντας ότι «είναι ένα θέμα που θα το λύσουμε εκ των έσω».

Γεωργίου: «Παίζουμε στο σπίτι μας και όλα μπορούν να γίνουν»
Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, το παρόν στην συνέντευξη τύπου έδωσε ο Γιώργος Γεωργίου που είπε: «Φεύγουμε με ένα σκορ που θα μας δίνει ελπίδες για τον επαναληπτικό. Παίζουμε στο σπίτι μας, θα έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο μας και όλα μπορούν να γίνουν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook