Κορωνάκης: «Παίκτες και προπονητές που ζουν στο Ηράκλειο να βοηθήσουν τον ΟΦΗ»!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την βοήθεια πρώην παικτών και προπονητών του ΟΦΗ που δεν έχουν συμφωνήσει για την αδειοδότηση ζήτησε ο Σήφης Κορωνάκης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 τονίζοντας παράλληλα ότι δεν έχει κριθεί τίποτα για την πρόκριση στον τελικό.

Ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ αναφερόμενος στην προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη και αφορά την αδειοδότηση του συλλόγου είπε: «Πιστεύω ότι η αδειοδότηση πάει πολύ καλά, μας έχει μείνει ένα 10ημερο που θα τα δώσουμε όλα. Θέλω να πω σε κάποιους παλιούς παίκτες του ΟΦΗ που μένουν στο Ηράκλειο να υπογράψουν για την αδειοδότηση γιατί διαφορετικά θα κινδυνεύει η ομάδα. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε παλιούς προπονητές και παίκτες του ΟΦΗ να βοηθήσουν την ομάδα όπως εκείνη έχει βοηθήσει πολύ κόσμο».

Όσον αφορά το αποτέλεσμα του πρώτου ημιτελικού με τους «ερυθρόλευκους» πρόσθεσε: «Δεν έχει κριθεί τίποτα και πιστεύω ότι όλα είναι ανοικτά. Ο προπονητής μας έστησε πολύ καλά την ομάδα και δεχτήκαμε το γκολ από μια αδράνεια της άμυνας. Άλλο το παιχνίδι του πρωταθλήματος και άλλο αυτό του κυπέλλου».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook