Δύσκολα με ΠΑΟ ο Σαχσανίδης σκέψεις για να ανέβει στην πρώτη ομάδα κάποιος εκ των Μπρόκο ή Γιαγκιόζη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Φίλιππος Σαχσανίδης τραυματίστηκε στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και φαντάζει δύσκολο να προλάβει την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να μένει με ένα τερματοφύλακα κάτι που κάνει τους ανθρώπους του ΟΦΗ να σκέφτονται να κάνουν επαγγελματία κάποιον εκ των Γιαγκιόζη ή Μπρόκο. 

Ο πορτιέρο του ΟΦΗ όπως έγραψε και χθες το Gentikoule τραυματίστηκε στην φάση του πρώτου ημιχρόνου στην διπλή επέμβαση που έκανε και παρόλα αυτά “έσφιξε τα δόντια” παίζοντας τραυματίας για 45 ολόκληρα λεπτά!

Η αυταπάρνηση του αυτή όμως φαίνεται να του στερεί την συμμετοχή του στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό, κάτι που σημαίνει πως ο ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό μένει με ένα τερματοφύλακα, τον Γενάδιο Ξενοδόχωφ! 

Στον ΟΦΗ θα περιμένουν στην σημερινή προπόνηση να ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Σαχσανίδη με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του παίκτη του ΟΦΗ. Σε περίπτωση που ο Σαχσανίδης  δεν βρεθεί ούτε στον πάγκο τότε στον ΟΦΗ θα ξεκινήσουν τις διαδικασίες για να προωθηθεί κάποιος τερματοφύλακας από τις ομάδες Νέων, ένας δηλαδή εκ των Σταύρου Μπρόκου ή Γιώργου Γιαγκόζη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook