Μιχαλόπουλος: “Kάνουμε όσα χρειάζονται για την αδειοδότηση και θα αδειοδοτηθούμε”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Χρήστος Μιχαλόπουλος μιλώντας στον Αthletic Radio 104,2 εξέφρασε την αισιοδοξία του για την υπόθεση της αδειοδότησης του, τόνισε τις δυσκολίες που υπάρχουν στην υπόθεση του Βλόνταρτσικ ενώ παράλληλα “καυτηρίασε” την στάση της αστυνομίας απέναντι στους συνδέσμους του ΟΦΗ. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Μιχαλόπουλος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 και στην εκπομπή των οργανωμένων φίλων του ΟΦΗ “Snakes 4” 

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό…

Τα παιδιά δώσανε και την ψυχή τους, παίζανε με μια πολύ καλή ομάδα. Αν ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι θα μπορούσαν να κάνουν κάποιες καλές αντεπιθέσεις. Υπήρξαν κάποιες προϋποθέσεις με τον Παπουλή. Ο ΟΦΗ έχει την δυνατότητα να χτυπήσει τη ρεβάνς. Είναι ένα αποτέλεσμα που αφήνει ελπίδες. Από τη θέση που ήμουν εγώ έβλεπε πως ο ΟΦΗ μπορούσε να βγάλει καλές αντεπιθέσεις. Το ματς πήγαινε καλά και από μια στημένη φάση δεχθήκαμε γκολ.  Παίξαμε σίγουρα κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία πάντως δεν με εντυπωσίασε. Η ρεβάνς είναι ανοιχτή και είμαι σίγουρος πως τα παιδιά θα τα σώσουν όλα

Για το θέμα της αδειοδότησης της ομάδας…

Να πω αρχικά πως πορεία της ομάδας είναι επιτυχημένη γιατί τα παιδιά αυτά παίζουνε από τον Ιούλιου. Η ομάδα έχει στρωθεί και πιστεύω θα νικήσουμε τον Παναθηναϊκό. Μετά υπάρχουν παιχνίδια διαχειρίσιμα, ένα βατό πρόγραμμα. Η διαδικασία της δανειοδότησης είναι μια δύσκολη διαδικασία και είναι ακόμα πιο δύσκολη αν δεν έχεις μετρητό. Ο ΟΦΗ και πολλές άλλες ομάδες έχουν προβλήματα. Η δική μας ομάδα έχει τελειώσει όλα τα σταδία της διαδικασίας. Αίτηση, διοικητικά κριτήρια, κριτήρια υποδομών κι όσα άλλα χρειάζονται.. Κάναμε μια μελέτη που απαιτεί η αδειοδότηση. Μας έκανε η αδειοδοτηση περαιτέρω διευκρινήσεις και έχουμε φτάσει στο τελικό στάδιο. Μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να ρυθμίσουμε τα πράγματα. Με το προσωπικό δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχουν άτομα που δουλεύουν για την αδιειοδοτηση. Ήδη κάναμε κάποιες επαφές για εκταμίευση κάποιων χρημάτων και το πράγμα πήγε καλά. Κάνουμε προτάσεις στους ποδοσφαιριστές και εκτιμώ πως θα πάρουμε τις υπογραφές του. Υπάρχει μια δυσκολία με τον Βλόνταρστικ. Με τους υπόλοιπους εύκολα ή δύσκολα πιστεύω θα ξεπεραστούν και αργα η γρήγορα θα έχουμε αποτέλεσμα.

Για την υπόθεση Βλόνταρτσικ…

Είναι θέμα διαπραγμάτευσης και χρημάτων που ζητάει. Εμείς προσπαθούμε να βρούμε λύση. Αν δεν υπογράψει κάποιος από αυτούς θα υπάρξει πρόβλημα.

Για το πώς πηγαίνει το θέμα με τις υπογραφές παικτών που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας…

Έχουν υπογράψει η περισσότεροι, έχουν μεσολαβήσει και κάποια παιχνίδια και δεν μπορείς να απασχολείς τους παίκτες συνέχεια. Έχουμε έρθει σε επαφές με όλους. Άλλοι επικαλούνται κάποιους βασικούς λόγους κατά τη γνώμη μου . Τι θα γίνει με τα λεφτά δηλαδή από  τον Γενάρη και μετά. Εκφράζονται κάποιες δικαιολογημένες αντιρρήσεις αλλά πιστεύω πως  θα υπογράψουν και δεν θα υπάρξει πρόβλημα .

Για το περιστατικό με Βεζυρίδη…

Θα σας πω μόνο αυτό. Εμφανιστήκαμε στο ΕΣΚΑΝ, ήμουν μαζί με τον Πολυχρόνη και έδωσε εξηγήσεις για αυτό το συμβάν. Πέρα από αυτό δεν μπορώ να πω κάτι αλλό. Με στεναχώρησε το γεγονός που διαπομπεύτηκε ο Βεζυρίδης και βγήκε το όνομα του. Αυτό θα έβγαινε αλλά έπρεπε να βγει στην ώρα του. Είναι μια δύσκολη υπόθεση. Την δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι στον ΕΣΚΑΝ και θα δούμε τι θα γίνει.

Για το αν χρειαστεί να γίνει κάποιο κάποιο ταξίδι στην Πολωνία για την υπόθεση του Βλόνταρτσικ…

Μπορεί να γίνει και αυτό. Θα το εξετάσουμε αύριο. Αν χρειαστεί να πάμε στην Πολωνία θα πάμε.

Για το θέμα αδειοδότησης των συνδέσμων…

Όπως σας είχα πει στην σύσκεψη εγώ εκφράζω την άποψη της ΠΑΕ αλλά και την δική μου. Είναι ειλημμένη απόφαση να λειτούργησαν οι σύνδεσμοι. Ο φάκελος μας πρέπει να είναι πλήρης και  η αστυνομία δεν θα αρνηθεί να αδειοδοτηθούν. Είναι αλήθεια ότι δυστυχώς η συμπεριφορά της αστυνομίας δεν είναι φιλική. Δεν θέλουμε να είναι φιλική αλλα να μην είναι και εχθρική. Οι λέσχες θα πρέπει να είναι υπό την αιγίδα της ΠΑΕ και αυτό εξυπηρετεί. Πρέπει να καταλάβει η αστυνομία ότι δεν ωφελεί τους συνδέσμους να τους έχεις απέναντι σου και να τους εκλαμβάνεις σαν κακοποιούς. Εγω έχω διαπιστώσει σε αρκετά παιδιά και δεν θέλω να χαϊδεύω αυτιά, πως υπάρχουν μορφωμένα παιδιά, οικογενειάρχες, Να είστε βέβαιοι πως θα επιλυθεί το προβλήτα.

Για το θέμα του ΙΚΑ και της ΑΜΚ…

Το θέμα με το ΙΚΑ πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Το θέμα  με την ΑΜΚ δεν πηγαίνει καλά και αυτή είναι αλήθεια. Εσείς οι φίλαθλοι δεν μπορείτε να βοηθήσετε παραπάνω έχετε κάνει πολλά. Υπάρχει κρίση αλλά υπάρχουν επιχειρηματίες που έχουν χρήματα. 10-15 επιχειρηματίες βάζοντας ένα μικρό ποσό ο ΟΦΗ θα μπορούσε να αποφύγει το σκόπελο.Πολύ εύκολα θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Αυτή η διοίκηση έχει κάνει πολλά.Να έχουμε την υγειά μας και θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook